Èxit d'Inclusió i Participació en la Tercera Ruta Universal de Muntanya d'Olocau Èxit d'Inclusió i Participació en la Tercera Ruta Universal de Muntanya d'Olocau
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Èxit d'Inclusió i Participació en la Tercera Ruta Universal de Muntanya d'Olocau

La Ruta Universal de Muntanya d'Olocau celebra la seua tercera edició amb un nou èxit de participació i de satisfacció

Dissabte passat, Olocau va acollir la tercera edició de la Ruta Universal de Muntanya, una iniciativa que, com en les edicions anteriors, va tenir un gran èxit de participació i de satisfacció entre els assistents. Un total de 21 persones, de les quals 10 amb mobilitat reduïda o discapacitat visual, auditiva o intel·lectual, van gaudir d’un matí en què la natura, l’accessibilitat i la inclusió van anar de la mà.

Una Experiència Innovadora en la Serra Calderona

La ruta, titulada 'Plantes medicinals i comestibles de la Serra Calderona', va oferir una experiència innovadora. Al llarg del recorregut, els participants van poder conèixer les propietats curatives de diverses espècies de la flora de l’ecosistema, amb explicacions adaptades a les seues necessitats. Gràcies a la col·laboració de la cooperativa Comboils, es va incloure traducció a Llengua de Signes Espanyola.

 Disseny Inclusiu i Suport Municipal

Aquesta proposta va ser dissenyada per Hamu Mroue, veí d’Olocau i propietari de Turisme Adaptat V3, i impulsada per l’Ajuntament dins del servei de turisme accessible que proporciona de manera gratuïta mitjançant un contracte amb aquesta empresa. 

L’alcalde, Antonio Ropero, que va poder compartir uns instants amb el grup i va comprovar de primera mà el gran interès que aquesta iniciativa va despertar entre els participants. “Resulta molt gratificant veure els excel·lents resultats que està tenint l’aposta de la Corporació Municipal pel turisme accessible, com s’ha pogut veure en aquesta nova edició de la Ruta Universal de Muntanya”, va afirmar l’alcalde. En paraules del primer edil, “un dels nostres objectius en matèria turística és que tothom puga gaudir del nostre extraordinari patrimoni sense obstacles i, per això, tenim el ferm compromís de continuar fomentant aquest tipus d’activitats”.

La tercera edició de la Ruta Universal de Muntanya d'Olocau ha estat un èxit notable, amb una alta participació i una gran satisfacció per part dels assistents, destacant la importància de la inclusió i l'accessibilitat en les activitats turístiques. L’Ajuntament d’Olocau, amb el seu compromís ferm per un turisme accessible, continuarà promovent iniciatives que permeten a tots gaudir del patrimoni natural sense barreres.

     

     




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal