Al voltant de 60 voluntaris han participat en una jornada de neteja del Barranc del Rubio de Paterna Al voltant de 60 voluntaris han participat en una jornada de neteja del Barranc del Rubio de Paterna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Al voltant de 60 voluntaris han participat en una jornada de neteja del Barranc del Rubio de Paterna


Al voltant de 60 voluntaris, entre Creu Roja, AFEMPES, representants del consistori així com veïns i veïnes de Paterna, han participat en la jornada de neteja del Barranc del Rubio de La Cañada en la qual s'han recollit 210kg de fem, plàstic, paper, vidre i restes vàries.

Aquesta actuació mediambiental, impulsada per la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria en col·laboració amb l'Ajuntament de Paterna amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Reciclatge, es va celebrar dissabte passat, i va comptar amb la participació de la regidora de Medi Ambient del consistori, Johana Gómez.

La regidora ha destacat que "aquesta actuació ens serveix per a fer els nostres espais naturals més sostenibles i per a conscienciar sobre la importància del reciclatge a l'hora de cuidar i protegir el nostre medi ambient davant el canvi climàtic".

Al mateix temps, Gómez ha agraït "el compromís de la ciutadania, i especialment, a les futures generacions que estan cada vegada més conscienciades a evitar tirar fem en aquests espais naturals".

Durant la jornada 'Basuraleza', que ha tingut una duració de tres hores, també es va fer una xarrada per a informar i conscienciar als assistents el temps que tarden les deixalles com el paper, envasos, llandes, vidre, bolquers, etc. a degradar-se per a posar l'accent en el fet que és un dels problemes actuals de contaminació mediambiental.

Finalment, es va realitzar una visita a la zona de les labors d'aclarides de La Vallesa afectada per l'incendi l'any 1994.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal