Yolanda Diaz: 'Volíem arribar als 20 milions i hui ja tenim 20,9 treballant i no ens conformem' Yolanda Diaz: 'Volíem arribar als 20 milions i hui ja tenim 20,9 treballant i no ens conformem'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Diaz: 'Volíem arribar als 20 milions i hui ja tenim 20,9 treballant i no ens conformem'

La vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha destacat aquest dimarts que les dades del mercat laboral del mes de març són "les millors en dècades", amb quasi 21 milions d'afiliats a la Seguretat Social i 2,7 milions d'aturats, la xifra més baixa en aquest mes des de 2008.

En una avaluació dels resultats d'atur i afiliació de març enviada als mitjans de comunicació, Díaz ha afirmat que "Espanya fa història" a l'arribar als 20,9 milions d'afiliats a la Seguretat Social, en contrast amb els 19,2 milions d'ocupats existents quan Pedro Sánchez va arribar al Govern.

"Volíem arribar als 20 milions i avui tenim 20,9 milions de persones afiliades. El millor mes des que hi ha registres. D'aquests quasi 21 milions de persones treballant,9,9 milions són dones, amb un increment de 300.000 en l'últim any, un rècord històric per a la creació d'ocupació al nostre país", ha destacat Díaz.

Sobre les dades d'atur, que mostren un descens en març de 33.400 persones, fins a un total de 2,7 milions d'aturats, Díaz ha posat èmfasi en la reducció de l'atur juvenil, que ha situat el nombre de joves en atur en mínims històrics per a un mes de març.

A més, la vicepresidenta segona ha subratllat "les bones dades de contractació que deixa la reforma laboral", ja que el mes passat, de tots els contractes subscrits, el 44,9% van ser indefinits, xifra que abans de la reforma rondava el 10%.

"Els resultats del mercat de treball al nostre país són els millors en dècades, però en aquest Govern no ens conformem. Mentre hi haja una sola persona que vulga treballar al nostre país i no puga fer-ho, no ens aturarem. Al contrari del que molts pensaven, hem anat demostrant que millorar els drets dels treballadors és el més important. Millorar els drets de les persones treballadores a Espanya aconsegueix augmentar l'ocupació i impulsar l'economia. Encara ens queda molt per fer, però aquests anys ens han demostrat quin és el camí. Anem a més", ha conclòs Díaz.

Així, les paraules de Yolanda Díaz reflecteixen un optimisme cautelós pel futur del mercat laboral espanyol, ressaltant els avenços significatius fins al moment i subratllant la necessitat constant de millora i progressió.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal