Visit Llíria i València Turisme promouen els seus atractius a Pésaro Visit Llíria i València Turisme promouen els seus atractius a Pésaro
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Visit Llíria i València Turisme promouen els seus atractius a Pésaro


Un quartet de professors del Conservatori Professional de Música de la capital del Camp de Túria, sota la marca "Llíria City of Music", va actuar ahir a la nit al costat d'altres intèrprets internacionals i l'orquestra italiana Olimpia, exclusivament femenina i que celebrava el seu cinquè aniversari, al Teatre Rossini de la ciutat de Pésaro.

Aquest intercanvi musical també ha servit perquè València Turisme i Visit Llíria promocionaren els atractius de la província i la seua extraordinària oferta de productes turístics i musicals.

La Diputació de València i l'Ajuntament de Llíria han participat en aquesta trobada amb autoritats i empreses del sector turístic del municipi de Pésaro, que ha estat seleccionat aquest any com a Ciutat Cultural Italiana.

En aquest esdeveniment, impulsat per Turisme València, van assistir, per part de la institució provincial, la seua vicepresidenta segona, Reme Mazzolari, i, per part de l'Ajuntament de Llíria, el regidor de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García.

La Diputació de València va presentar, en un "fam trip", l'àmplia gamma d'atractius de les localitats de la província, des del turisme d'interior amb meravellosos paisatges i diverses propostes culturals per a gaudir-ne, fins als més de 100 quilòmetres de litoral sota el sol mediterrani. Igualment, va posar en valor la variada gastronomia, les festes populars i les tradicions de les localitats valencianes, amb un gran patrimoni històric-artístic.

"Donar a conéixer la província de València a través de la música, en una ciutat peculiar com Pésaro, ens ompli d'orgull. Són molts els aspectes històrics i culturals que les nostres nacions tenen en comú, i sempre és un plaer poder recolzar aquestes activitats d'intercanvi i creixement mutu", ha manifestat la vicepresidenta Reme Mazzolari.

D'altra banda, Llíria ha tancat un acord de col·laboració amb Pésaro, també Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, amb la qual es vol impulsar, juntament amb altres municipis europeus, projectes que puguen servir de base per a la internacionalització de la nostra música i dels nostres músics.

En aquest sentit, l'edil Paco García va destacar que "estem encantats de poder haver portat el talent musical de Llíria a Pésaro, dues Ciutats Creatives singulars i fortament protagonistes en aquest camp artístic. Per a les nostres intèrprets ha sigut un honor actuar en el prestigiós Teatre Rossini al costat de l'orquestra Olimpia, que ja vam tindre el plaer d'acollir el passat mes de juliol a la nostra localitat". 

Aquest projecte, sota la xarxa de la UNESCO, ha contribuït a connectar Llíria i Pésaro mitjançant un intercanvi d'experiències turístiques i culturals, i a més, en clau femenina. El conjunt format per les professores del Conservatori de la capital del Camp de Túria, Inma Fraile, María Galán, Amparo Esteve i Rocío Puchol, va posar la nota musical edetana en aquesta trobada, interpretant “Tema i variacions per a flauta i quartet de corda, Op.80” d’Amy Beach i “Oblivion” d’Astor Piazzolla.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal