SUMAR Reivindica la Importància de les Plantilles d'Ajuda a Domicili i treballa per millorar les seues Condicions SUMAR Reivindica la Importància de les Plantilles d'Ajuda a Domicili i treballa per millorar les seues Condicions
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

SUMAR Reivindica la Importància de les Plantilles d'Ajuda a Domicili i treballa per millorar les seues Condicions

Enrique Santiago, portaveu adjunt del grup Sumar al Congrés dels Diputats i portaveu parlamentari d'Izquierda Unida (IU), ha destacat hui la tasca "essencial" que realitzen les treballadores del servei d'ajuda a domicili, i ha subratllat que el seu espai polític "està treballant per millorar les seues condicions".

En una roda de premsa, Santiago ha expressat la importància de reconéixer el treball d'aquestes professionals, destacant que "no pot ser" que manquen els mitjans tècnics adequats per a dura terme aquesta tasca. A més, ha posat l'accent en la necessitat d'assegurar condicions de treball dignes, advertint que actualment moltes d'aquestes treballadores no tenen reconegudes les seues malalties professionals.

El representant de Sumar ha criticat el fet que, dels 16 euros per hora que la Junta d'Andalusia paga als ajuntaments per prestar aquest servei, una part substancial no arribe a les treballadores. Així mateix, ha assenyalat la incompatibilitat entre l'esperit de servei públic i la cerca de lucre privat en aquest àmbit.

En aquest sentit, Santiago ha anunciat que des del seu grup polític estan treballant per millorar aquestes condicions laborals, incloent-hi la finalització de la privatització i la defensa del caràcter social del servei d'ajuda a domicili.

Aquesta declaració evidencia la preocupació de Sumar pel benestar de les treballadores del sector i la seua aposta per una millora en les condicions laborals d'aquestes professionals.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal