Projecte Turístic a les Antigues Escoles de Loriguilla Projecte Turístic a les Antigues Escoles de Loriguilla
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Projecte Turístic a les Antigues Escoles de Loriguilla

El Ajuntament de Loriguilla ha iniciat els tràmits per al desenvolupament d'un projecte destinat a conservar i donar un nou ús a l'antiga casa del metge i l'escola masculina de la localitat. Aquesta iniciativa, enmarcada dins del Pla LEADER i amb una contribució municipal necessària, té com a objectiu la creació d'una Oficina d'Informació Turística i un alberg juvenil, que serviran tant per als escolars com per a la resta d'adolescents de la zona.

L'equip d'arquitectes de "Carmona i de la Torre" serà l'encarregat de realitzar el projecte d'execució, sota la direcció de Clara Vento Diéguez, arquitecta municipal, que planteja una intervenció ambiciosa, mantenant la forma i la integritat històrica de l'edifici. Es conservarà l'estructura exterior, mentre que l'interior s'adaptarà als estàndards moderns, recuperant el cromatisme original i els diferents paviments.

El Pla Turístic per a l'antic nucli urbà pretén combinar la recuperació de tradicions com els horts i el cultiu de l'olivera, amb activitats esportives d'aventura, aprofitant els recursos naturals com el pantà i les parets escarpades que envolten el complex turístic.

Es contemplen diverses opcions d'entreteniment com esports aquàtics (kayak, caiac, pesca), rutes de senderisme i la possible instal·lació d'una via ferrata o una tirolina, amb l'objectiu de revitalitzar i donar sentit a la creació de l'Oficina Turística, que també gestionarà el lloguer de les cases rurals.


#loriguilla #loriguillaespuebloviejo #loriguillaesdeporte #loriguillaesmedioambiente #loriguillaesjuventud

   







Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal