Paterna reaferma el seu lideratge industrial amb la constitució de l'EGM del Parc Tàctica Paterna reaferma el seu lideratge industrial amb la constitució de l'EGM del Parc Tàctica
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna reaferma el seu lideratge industrial amb la constitució de l'EGM del Parc Tàctica

L'Associació d'Empreses Tàctica (ADET) ha aprovat en Assemblea Extraordinària la seua conversió en Entitat de Gestió i Modernització (EGM) amb el suport majoritari dels propietaris, consolidant així el compromís de Paterna amb el seu desenvolupament industrial.

El Parc Empresarial Tàctica, situat a Paterna, ha assolit una fita significativa en la seua evolució amb la seua recent transformació en una Entitat de Gestió i Modernització (EGM). Aquest pas ha estat ratificat en una Assemblea Extraordinària de l'Associació d'Empreses Tàctica (ADET), on més del 51% dels propietaris han expressat el seu suport a aquest canvi estructural.

Aquesta conversió posiciona Paterna com un referent en la gestió i modernització dels seus polígons empresarials, reforçant el seu lideratge en el sector industrial. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament demostra el seu compromís amb la modernització i l'impuls empresarial, fomentant la col·laboració publicoprivada per al benefici de la comunitat empresarial local.

La creació de la tercera EGM a Paterna representa un pas transcendental cap a l'adaptació a la normativa vigent en matèria d'àrees industrials, obrint la porta a una gestió més eficient i a la implementació de millores significatives en infraestructures i serveis. Així mateix, proporciona avantatges en l'accés a incentius econòmics i la qualificació com a Àrea Industrial Avançada, reforçant la posició de Paterna com a Municipi Industrial Estratègic.

En resum, la transformació del Parc Empresarial Tàctica en un EGM representa un pas decisiu cap a un futur més sostenible i pròsper per a les empreses i els treballadors de la zona, impulsant la innovació i la col·laboració publicoprivada en benefici del desenvolupament econòmic local.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal