Millores en la infraestructura urbana de l'Eliana: inversió en pacificació del trànsit, sanejament i clavegueram Millores en la infraestructura urbana de l'Eliana: inversió en pacificació del trànsit, sanejament i clavegueram
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Millores en la infraestructura urbana de l'Eliana: inversió en pacificació del trànsit, sanejament i clavegueram

 Prop de 200.000 € destinats a pacificació del trànsit, sanejament i clavegueram

L'Ajuntament de l'Eliana va signar ahir matí quatre contractes els treballs dels quals milloraran la xarxa de clavegueram, ampliaran la xarxa de sanejament i pluvials i pacificaran el trànsit en diferents punts del terme municipal. Les obres ascendeixen a un total de 193.596 euros, i s'espera que s'executen en un termini de dos mesos.

Les accions es centraran en diverses àrees per millorar la seguretat viària i la infraestructura urbana. D'una banda, es renovaran les tapes dels pous de la xarxa de clavegueram en un total de 95 punts del nucli urbà i els barris de l'Eliana. Això inclourà la substitució dels pous que presenten deficiències tècniques.

D'altra banda, es millorarà la xarxa de sanejament i pluvials en 16 punts, amb actuacions com augmentar l'altura de les voreres i modificar les canonades existents. També s'executaran obres per ampliar la xarxa de sanejament del carrer del Romerar 2023, incloent-hi la millora del col·lector d'aigües negres i les connexions de servei domiciliàries.

Finalment, es duran a terme 18 noves actuacions per millorar la pacificació del trànsit, amb l'objectiu de reduir la velocitat de circulació. Això inclourà la instal·lació de diversos elements com pas de vianants elevats, lloms d'ase i coixins berlinesos, a més de reforçar la senyalització vertical i horitzontal en diferents carrers com Isabel de Villena, Palau, Rosers, Madrid, Mare de Déu dels Desemparats, Hendaia, Gregorio Gea, Pinaeta del Cel, Torre del Virrei, Gravador Esteve, Alginet i Bunyol.

Amb aquestes accions, l'Ajuntament de l'Eliana continua compromés en millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes, garantint una millor infraestructura urbana i una circulació més segura als carrers de la localitat.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal