L'Eliana presenta una completa oferta d'activitats per a les persones majors aquesta primavera L'Eliana presenta una completa oferta d'activitats per a les persones majors aquesta primavera
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana presenta una completa oferta d'activitats per a les persones majors aquesta primavera

• Les tres activitats programades requereixen inscripció prèvia en la Llar dels Jubilats.


L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat una sèrie d'activitats emocionants per a les persones majors del municipi, celebrant així l'arribada de la primavera. Aquesta iniciativa, que s'estendrà des del dimecres 24 d'abril fins al 5 de maig, inclourà una variada selecció d'esdeveniments destinats a oferir entreteniment, coneixement i moments de convivència a aquest col·lectiu.

Les activitats estan planificades amb cura i requereixen una inscripció prèvia, la qual es pot realitzar a la Llar dels Jubilats de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores. Cal destacar que les places són limitades, per la qual cosa és recomanable fer la inscripció amb antelació.

La primera d'aquestes jornades tindrà lloc el dimecres 24 d'abril, oferint una oportunitat única per a connectar amb la naturalesa en el paradís d'Entrepins. Aquesta sortida estarà plena de diversió, amb jocs tradicionals i un entorn natural que convida a la relaxació i al gaudi. Per accedir-hi, es pot optar per utilitzar el mateix vehicle, el metro o un autobús especial que sortirà a les 10.00 hores del Mercat Municipal. És important recordar als participants que hauran de portar l'esmorzar i el dinar per a aquesta jornada.

El divendres 26 d'abril, es farà una visita guiada a la València d’Estellés, en commemoració del centenari del naixement del reconegut poeta Vicent Andrés Estellés. Aquest recorregut permetrà als assistents conéixer de prop la vida i l'obra d'aquesta figura emblemàtica de la literatura valenciana, visitant els llocs més significatius relacionats amb la seua trajectòria. L'autobús per a aquesta excursió tindrà un cost de 5 euros.

Finalment, per cloure amb brotxa d'or aquesta programació especial de primavera, el diumenge 5 de maig, l'Auditori Municipal acollirà l'acte inaugural del Mes de la Gent Gran. En aquesta ocasió, els assistents podran gaudir de l'espectacle de dansa ‘El Llac’, una adaptació contemporània del clàssic ‘El Llac dels Cignes’. Prèviament a l'espectacle, es prepararà un berenar al parc de la Pinada, creant un ambient càlid i acollidor per a tots els participants.

Amb aquesta variada oferta d'activitats, l'Ajuntament de l'Eliana reafirma el seu compromís amb el benestar i la participació activa de les persones majors del municipi, proporcionant-los una ocasió perfecta per a gaudir de la primavera en companyia i amb un ampli ventall d'opcions per a tots els gustos i interessos.

Per estar al corrent de totes les novetats i inscriure's en aquestes activitats, us convidem a visitar la Llar dels Jubilats durant els horaris establits i aprofitar aquesta fantàstica oportunitat de viure experiències úniques i enriquidores al costat de la comunitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal