L'Ajuntament de l'Eliana amplia l'horari de la Sala d'Estudis a tota la setmana L'Ajuntament de l'Eliana amplia l'horari de la Sala d'Estudis a tota la setmana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana amplia l'horari de la Sala d'Estudis a tota la setmana

• L'espai situat a l'Escola Permanent d'Adults (EPA) romandrà oberta de dilluns a diumenge de 08:00 hores a 21:00 hores

L'Ajuntament de l'Eliana ha pres una mesura destinada a millorar l'accessibilitat a l'educació per als estudiants del municipi. En una decisió recent, s'ha decidit ampliar l'horari de la sala d'estudis ubicada a l'Escola Permanent d'Adults (EPA) perquè romanga oberta de dilluns a diumenge, de les 08:00 hores a les 21:00 hores.

Aquesta decisió respon a una demanda percebuda de la comunitat estudiantil, que expressava la necessitat d'un espai adequat per a l'estudi durant cada dia de la setmana. La sala d'estudis situada en avinguda del Parc, 3, s'ha configurat per oferir als estudiants un entorn propici per a l'aprenentatge, amb connexió wifi disponible i un horari ininterromput que s'estén fins a les 21:00 hores.

És rellevant assenyalar que aquesta ampliació d'horari també respon a la demanda específica dels estudiants de disposar d'un espai per a l'estudi durant els caps de setmana. D'aquesta manera, la sala d'estudis es converteix en un recurs accessible i útil per a tota la comunitat estudiantil de l'Eliana, adaptant-se als horaris i les necessitats dels seus usuaris.

L'obertura de la sala d'estudis durant tota la setmana s'ha establert com una mesura temporal fins que la nova sala d'estudis a la Casa de la Cultura estiga operativa. Això proporciona als estudiants una solució immediata i pràctica mentre s'avança en la posada en marxa d'altres espais destinats a l'estudi.

Per a l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, aquesta iniciativa reflecteix un compromís amb la joventut del municipi i amb tots aquells que requereixen un espai tranquil i propici per a la preparació d'exàmens i altres tasques educatives. "Donem resposta així a una demanda de la joventut de l'Eliana i de totes les persones que necessiten un espai per a preparar-se els exàmens. Un espai que estarà operatiu fins que la nova sala d'estudis a la Casa de la Cultura puga acollir-los", ha manifestat l'alcalde.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal