El PSOE avança el final del Comité Federal perquè els dirigents s'uneixen a la manifestació de suport a Sánchez El PSOE avança el final del Comité Federal perquè els dirigents s'uneixen a la manifestació de suport a Sánchez
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PSOE avança el final del Comité Federal perquè els dirigents s'uneixen a la manifestació de suport a Sánchez



Milers de persones al carrer han fet que el Comité Federal del PSOE celebrat aquest dissabte ha finalitzat al voltant de les 12.15 hores, abans de l'hora prevista i tot i que diversos dirigents socialistes encara no havien intervingut, amb la intenció que els líders pogueren sortir al carrer i unir-se als milers de simpatitzants que s'han congregat a les portes de la seu per donar suport a Pedro Sánchez.

Un cop ha finalitzat la intervenció del president de Castella-La Manxa, Emiliano García Page, ha pres la paraula el secretari d'Organització, Santos Cerdán, i ha demanat als assistents al Comité que sortiren al carrer per acompanyar els manifestants.

Cerdán ha assenyalat que el comité d'aquest dissabte és "extraordinari" pel context en què es produeix i pels milers de persones que es congreguen al carrer, 12.500 segons la Delegació del Govern.

"Per tant, jo crec que el sentiment de tots i cadascun de vosaltres ha quedat clar en el que han expressat els qui han parlat fins ara. Els que esteu pendents d'intervenir, anireu en la mateixa línia, perquè així me l'heu traslladat", ha assenyalat donat que hi havia més d'una desena de torns de paraula que s'han quedat sense intervenir.

"Crec que és el moment que sortim al carrer, amb aquests milers de companys i companyes, ens fonem en un abraçada i li cridem al nostre secretari general que val la pena. Anem al carrer!", ha assenyalat Cerdán.

Encara que semblava que podria tractar-se d'un recés, fonts socialistes han confirmat que en aqueix moment ha finalitzat el Comité Federal. Tot seguit els dirigents socialistes han sortit al carrer a saludar els manifestants, molts d'ells arribats de diferents punts d'Espanya per expressar el seu suport a Sánchez.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal