DidàcticSax arriba a Llíria en un intercanvi cultural amb Madrid DidàcticSax arriba a Llíria en un intercanvi cultural amb Madrid
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

DidàcticSax arriba a Llíria en un intercanvi cultural amb Madrid


La localitat valenciana de Llíria serà l'amfitriona el 26 d'abril de la primera edició de DidàcticSax a terres valencianes. Es tracta d'un "innovador projecte educatiu que, després de cinc anys d'èxit en diferents conservatoris de Madrid, arriba a la 'Ciutat de la Música' com a part d'un intercanvi cultural" entre ambdues ciutats.

Els integrants dels conservatoris madrilenys i els del conservatori edetà realitzaran un concert el mateix dia a les 18.30 hores, obert a tot el públic, on s'interpretaran obres dels compositors David Salleras i Ivan Romero, entre d'altres, creades exclusivament per a aquest projecte.

A més, es presentarà per primera vegada una obra que el reconegut compositor valencià Omar Sala ha compost específicament per a aquesta edició, segons avança l'organització en un comunicat.

Aquest projecte, creat pel valencià Miguel Castillo en 2019, va ser concebut amb el propòsit de crear un espai on els compositors actuals pogueren desenvolupar noves obres per a l'ensenyament del saxofon i interactuar directament amb els alumnes que les interpretarien.

Des de la seua creació, han participat més de 60 compositors, elaborant més d'un centenar d'obres exclusives per a aquest projecte. Tot això, comptant amb la col·laboració de l'Associació Madrilenya de Compositors i els compositors convidats a les diverses jornades celebrades cada any.

En el concert es rendirà homenatge al compositor valencià Bernardo Adam Ferrero, recuperant la seua obra Sax Congrés 97, que es va compondre per al Congrés Mundial de Saxofonistes que es va realitzar el 1997 a la ciutat de València. A més, es comptarà amb composicions de María Faubel, Raquel Sánchez i Enrique Cárcel.

Aneu planificant la vostra visita a Llíria per a gaudir d'aquesta oportunitat única d'immersió cultural i musical que el projecte DidàcticSax ofereix en aquest intercanvi amb la capital, Madrid. No us ho perdeu!

   

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal