Vilamarxant acull la trobada d’escoles de Pilota Valenciana el diumente 21 d'abril Vilamarxant acull la trobada d’escoles de Pilota Valenciana el diumente 21 d'abril
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant acull la trobada d’escoles de Pilota Valenciana el diumente 21 d'abril

La Federació de Pilota Valenciana ha escollit a la localitat de Vilamarxant com la seu per a acollir la trobada d'escoles del pròxim diumenge, 21 d'abril, al carrer de l'Era Alta a partir de les 10:00 hores.

Esta jornada va dirigida a l'alumnat de les escoles de Pilota de la comarca Camp de Túria en les categories Querubí i Prebenjamí i es podran apuntar fins al 14 d'abril enviant un mail a clubescoles@fedpival.es o telefonant al 619 95 18 50.

A més, des de la regidoria d'Esports han anunciat que qualsevol xiquet que no estiga inscrit en una escola però vulga participar en l'acte podrà apuntar-se el mateix dia de la trobada i jugar al seu esport favorit en una pista exclusivament per a tots ells.

El responsable de l'àrea, Gabriel Castellano, ha recalcat la importància que té que se celebre esta trobada al municipi: "Des de la regidoria d'Esports continuem apostant pel nostre esport autòcton i és per això que impulsem jornades tan il·lusionants com esta", ha indicat Castellano.

"Este esdeveniment esportiu no haguera sigut possible sense el recolzament i la bona relació de la Federació de Pilota Valenciana amb Vilamarxant", ha finalitzat el regidor.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal