Serra commemora el 8M amb la Campanya 'Construint Igualtat' Serra commemora el 8M amb la Campanya 'Construint Igualtat'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra commemora el 8M amb la Campanya 'Construint Igualtat'

Demà 8 de març, Serra s'omplirà d'activitats culturals en commemoració del Dia Internacional de la Dona. L'Ajuntament ha organitzat la campanya "Construint Igualtat", una iniciativa dinàmica i participativa que busca promoure l'aprenentatge de conceptes positius d'igualtat i identificar aquells que la limiten.

L'acció destaca per la creació de murals col·laboratius, on els participants podran expressar els seus punts de vista sobre la igualtat. Les cares dels cubells que representen conceptes que conformen la igualtat seran protagonitzades pels ciutadans, mentre aquelles que limiten aquest principi seran animades a ser destruïdes, simbolitzant així el rebuig a les restriccions a la igualtat.

L'alcaldessa, Alicia Tusón, ha expressat la importància de continuar construint un municipi més igualitari i ha convidat la ciutadania a manifestar les seues perspectives sobre la igualtat a través d'aquesta activitat, així com a adherir-se al manifest municipal.

El projecte, que es promou mitjançant un follet, acosta conceptes fonamentals com la corresponsabilitat i la coeducació. A més, aborda qüestions com els biaixos de gènere i els rols i estereotips de manera educativa. Cal destacar que aquesta iniciativa és finançada amb els Fons del pacte d'estat contra la Violència de Gènere.

El 8 de març a les 12:00 hores, es llegirà el manifest del Dia de la Dona a la porta del consistori, simultàniament amb l'activitat que tindrà lloc a la plaça S.M. La Primitiva. La setmana cultural de la dona culminarà dissabte a la tarda amb una representació a càrrec del Grup Municipal de Teatre de Serra.

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Serra reafirma el seu compromís amb la construcció d'una societat més igualitària i la promoció de valors d'igualtat i respecte. Les activitats destacades es presenten com un testimoni vibrant del suport comunitari a aquesta causa.

#8M #ConstruintIgualtat #DiaDeLaDona #IgualtatDeGènere #SerraFeminista



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal