Sant Antoni de Benaixeve dona la Benvinguda a les Falles 2024 amb l'Acte de la Crida Sant Antoni de Benaixeve dona la Benvinguda a les Falles 2024 amb l'Acte de la Crida
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve dona la Benvinguda a les Falles 2024 amb l'Acte de la Crida

Aquest divendres, Sant Antoni de Benaixeve va viure l'inici de les Falles 2024 amb el tradicional acte de la Crida, marcant el començament de les festes en el municipi. Els carrers es van omplir de fallers i falleres de les quatre comissions locals, lluint amb orgull l'emblemàtica indumentària valenciana, en una desfilada que va culminar a la plaça de l'Ajuntament.

A les portes de l'ajuntament, l'alcaldessa Eva Tejedor i la regidora delegada de Festes, van donar la benvinguda a les màximes representants de les comissions. Des del balcó de l'ajuntament les falleres majors van inaugurar oficialment les Falles 2024.

L'alcaldessa va pronunciar el discurs inaugural, recordant la tragèdia recent de l'incendi a Campanar de València i expressant la solidaritat amb les famílies afectades. Les Falles, segons Tejedor, són un exemple de resiliència que ofereix esperança, especialment en moments difícils. Desitjant que la festa siga un recordatori que la llum de la celebració pot il·luminar fins i tot en els moments més foscos.

La Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve, amb la veu de Jaume Costa, va interpretar l'himne de la Comunitat Valenciana, sumant-se tots els fallers i falleres en cor.

Immediatament després, es va realitzar la imposició de carambes als nous membres de la Junta Local Fallera: José Manuel Bono, Vicente Alarcón i Teresa Ferreres, per part de la regidora delegada de Festes. Les falleres majors de les comissions locals van inaugurar l'Exposició del Ninot a la recepció de l'ajuntament, començant a una mostra plena de creativitat.

La jornada va culminar amb una espectacular mascletà nocturna, omplint el cel de Sant Antoni de Benaixeve.

#FallesSantAntoni #santantonidebenaixeve #CridaFalles


 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal