Riba-roja de Túria: via lliure al Nou Centre de Salut per a 2027 Riba-roja de Túria: via lliure al Nou Centre de Salut per a 2027
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria: via lliure al Nou Centre de Salut per a 2027


El municipi de Riba-roja de Túria ha anunciat, amb la Conselleria de Sanitat els plans per a les noves instal·lacions sanitàries, les quals s'espera que estiguen operatives l'any 2027. Aquesta iniciativa, confirmada pel director d'Infraestructures Sanitàries en una reunió amb l'alcalde Robert Raga, representa un pas significatiu per a millorar els serveis de salut en la regió.

Segons fonts oficials, la conselleria de Sanitat ha ratificat el seu compromís amb el projecte, anunciant la licitació per al segon semestre de 2024. Es preveu que les obres comencen al segon semestre de 2025, amb un cost aproximadament de 6 milions d'euros i un termini d'execució estimat d'un any i mig.

El nou centre de salut, situat estratègicament prop del Complex esportiu. La Mallà, atendrà les necessitats d'aproximadament 35.000 residents de Riba-roja de Túria i Loriguilla. A més, s'inclourà una àrea de rehabilitació i un punt d'ambulàncies de Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), millorant encara més la capacitat de resposta davant situacions d'emergència.

Les noves instal·lacions s'ajustaran als requisits actuals, oferint una gamma completa de serveis mèdics i sanitaris. Així mateix, es preveu un increment en la plantilla, passant d'11 a 13 metges de família, a més d'altres professionals com pediatres, infermeres i personal administratiu.

Aquesta iniciativa ha estat àmpliament sostinguda per la comunitat local i les forces polítiques, donant resposta a una demanda històrica dels residents. L'alcalde Robert Raga ha subratllat la importància d'aquesta nova infraestructura per a fer front al creixement demogràfic de la zona i millorar l'accessibilitat als serveis de salut.

En resum, el projecte del nou centre de salut de Riba-roja de Túria representa un pas fonamental cap a una millora significativa en la qualitat de vida dels habitants de la regió, assegurant una atenció sanitària de primer nivell i una resposta més eficient davant les necessitats de la comunitat.

#RibaRoja #ServeisSanitaris #SalutPública
     


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal