Riba-roja de Túria Finalitzarà les Obres del PAI Pous 6 després de 27 anys per inactivitat de la urbanitzadora Riba-roja de Túria Finalitzarà les Obres del PAI Pous 6 després de 27 anys per inactivitat de la urbanitzadora
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria Finalitzarà les Obres del PAI Pous 6 després de 27 anys per inactivitat de la urbanitzadora


El Ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha pres una resolució relativa al Programa d'Actuació Integrada (PAI) de la unitat d'execució Pous 6, que inicialment va ser aprovat en 1997. La demora i la inactivitat de l'empresa adjudicatària han portat a aquesta decisió, que implica que l'empresa haurà de pagar 38.343 euros per danys i perjudicis.

La resolució, sol·licitada pel govern del PSPV i recolzada per Compromís, ha estat adoptada amb l'abstenció d'Esquerra Unida-Podem, el Partit Popular i Vox. Destaquen diverses decisions preses pel Ple Municipal, com l'assumpció del sistema de gestió directa del PAI amb un termini màxim de 5 anys des de l'aprovació d'aquest acord. Així mateix, s'ha decidit iniciar l'expedient de contractació de les obres d'urbanització pendents i aprovar la liquidació econòmica amb l'empresa urbanitzadora per un total de 38.343 euros.

L'expedient d'aquest programa urbanístic es remunta a l'any 1997, amb una proposta presentada per al desenvolupament de la unitat d'execució Pous 6, segons el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de 1995. Tot i que el projecte va ser aprovat pel Ple Municipal en 1999, diverses complicacions han afectat el seu desenvolupament.

Des de la renúncia del director d'execució de les obres el febrer de 2004 fins a la cessió de l'empresa adjudicatària a una altra, les vicissituds han marcat el camí d'aquest projecte. La falta d'aportació de documentació, l'anul·lació d'un estudi de detall, la presentació d'una nova reparcel·lació i altres problemàtiques han provocat retards i inconvenients al llarg dels anys.

Ara, amb la resolució del Ple Municipal, s'espera posar punt final a aquest llarg capítol de la gestió urbanística de Riba-roja de Túria. L'alcalde, Robert Raga, ha destacat que aquesta decisió demostra els esforços realitzats per solucionar els problemes derivats d'una gestió urbanística deficient en el passat.

#RibaRoja #Urbanisme #GestioMunicipal


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal