Presentació del Club de Muntanya Alt Carraixet a Olocau Presentació del Club de Muntanya Alt Carraixet a Olocau
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Presentació del Club de Muntanya Alt Carraixet a Olocau

Ahir de vesprada, l'ambient al Saló d'Actes d'Olocau era per veure, ja que es va celebrar la presentació del Club de Muntanya Alt Carraixet (CMAC). Aquesta nova associació neix de la unió dels clubs de muntanya d'Olocau (CEMO), Marines (CEMM) i Gàtova (Gàtova Trail), i promet donar un nou impuls a l'activitat esportiva i cultural de la comarca.

L'esdeveniment va aplegar unes 80 persones, que van omplir la sala amb expectació i entusiasme. Entre els assistents, es van comptar  membres de la Corporació Municipal, com els regidors Pascual Esteve, María José Guevara, Olga Brínquez, Juan González, Desa Vilaplana i Salvador Navarret. Va ser el mateix regidor Esteve qui, amb un discurs inicial, va destacar l'aportació del club al municipi i va oferir el suport de l'Ajuntament en aquesta nova empresa.

Seguidament, els membres de la Junta Directiva del CMAC van prendre la paraula per explicar detalladament els objectius i activitats de la nova associació. El president, Javier Romero, juntament amb el vicepresident, David Encinas, el secretari, Daniel Olmo, i la tresorera, María José Bernad, van destacar la importància de dinamitzar les modalitats esportives de muntanya i escalada, així com la pràctica del ciclisme de muntanya, en sintonia amb el respecte i la conservació del medi ambient.

Dins de les activitats previstes per a aquest any, es van destacar excursions, visites culturals, neteja d'espais naturals i iniciatives adreçades als més joves. Un dels projectes més destacats és l'Ultra Trail Alt Carraixet, una prova que abraça les localitats d'Olocau, Marines i Gàtova i que promet convertir-se en un esdeveniment referent dins del món de l'atletisme de muntanya.

La presentació va concloure amb un vi d'honor, moment en què els assistents van poder intercanviar impressions i donar la benvinguda al CMAC com una nova entitat en el panorama esportiu i cultural de la comarca.

Amb aquesta presentació, el Club de Muntanya Alt Carraixet ha iniciat el seu camí amb fermesa i il·lusió, amb la voluntat de promoure la pràctica esportiva en la natura i enfortir els llaços entre les localitats que conformen tot el paratge ..

      





#Olocau #Muntanya #Esport #Cultura #Natura #AltCarraixet

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal