Per unanimitat Riba-roja de Túria: defensa una política agrària amb estabilitat de rendes pels agricultors i ramaders Per unanimitat Riba-roja de Túria: defensa una política agrària amb estabilitat de rendes pels agricultors i ramaders
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Per unanimitat Riba-roja de Túria: defensa una política agrària amb estabilitat de rendes pels agricultors i ramaders

El ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha ratificat de manera unànime una moció de suport als agricultors i ramaders, sumant-se a les reivindicacions públiques que han emergit en les darreres setmanes. El PSPV, Partit Popular, Compromís, Esquerra Unida-Podem i Vox han donat el seu suport a la proposta, reforçant així la seua unió en defensa del sector primari.

El text aprovat recorda les deliberacions del Consell Agrari local, on es va abordar l'estat del sector agroalimentari espanyol i es van compartir les reivindicacions del sector. Es destaca la necessitat d'obtenir preus justos que afavorisquen el manteniment i el futur de l'activitat agrària en aquesta zona rural, un pilar fonamental per a l'economia local i un element imprescindible per a mantenir viva la comunitat.

El ple defensa una nova política agrària comunitària que simplifique tràmits i assegure estabilitat en les rendes d'agricultors i ramaders. Aquesta proposta s'emmarca en una Estratègia Nacional d'Alimentació, amb beneficiaris clars: l'agricultura i la ramaderia familiar i professional que realment la necessite, segons els marges d'explotació establerts.

A més, els partits polítics a Riba-roja de Túria insten a la signatura d'un acord comercial entre països, establint directrius fitosanitàries de compliment obligat per a tots. Aquest pas és clau en la competència comercial i constitueix un suport als sindicats i associacions agràries professionals, amb un cridat al diàleg constructiu per prendre mesures que reforcen la dignitat i consideració del sector agrari.

Finalment, els partits condemnen qualsevol acte violent en defensa del sector agroalimentari, així com accions que no representen sentir dels agricultors i ramaders locals. L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, expressa el seu agraïment "pel suport de tots els partits polítics envers un sector tan rellevant per al nostre municipi com és l'agricultura. És vital continuar lluitant i donant suport a les millores i reivindicacions dels agricultors sense cap mena de dubte."


#RibaRoja #Agricultura #PolíticaAgraria #SectorPrimari

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal