Paterna recupera el Gran Fons Vila en el Calendari Esportiu de la Ciutat Paterna recupera el Gran Fons Vila en el Calendari Esportiu de la Ciutat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna recupera el Gran Fons Vila en el Calendari Esportiu de la Ciutat

L'Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb el Club d'Atletisme Cárnicas Serrano, ha anunciat la celebració de la XXVI edició del Gran Fons Vila de Paterna, una de les proves més reconegudes del calendari esportiu local. Aquest esdeveniment esportiu, que havia vist interrompuda la seua celebració els últims anys a causa de la pandèmia de COVID-19 i altres esdeveniments esportius rellevants, ara recupera el seu lloc destacat en el panorama esportiu de la ciutat.

La carrera, que es desenvoluparà el pròxim 13 d'octubre, recobrarà la seua distància tradicional de 15 quilòmetres i seguirà el recorregut clàssic que ha caracteritzat aquesta prova al llarg dels anys. L'eixida tindrà lloc a la Plaça de l'Ajuntament, amb un itinerari que transcorrerà pels carrers del nucli urbà, del polígon Font del Pitxer i La Canyada.

José Manuel Mora, tinent d'alcalde d'Educació, Esports i Innovació, ha destacat l'atenció prestada a les demandes dels aficionats al running, que han expressat la seua preferència pel format de 15K i el recorregut pels carrers de Paterna. Això reflecteix la importància d'aquest esdeveniment per a la comunitat esportiva local, ja que Paterna ha sigut històricament un lloc destacat en la formació d'atletes d'elit.

La suspensió de les edicions anteriors, en 2020 i 2021, a causa de la situació sanitària global, i la celebració del Campionat d'Espanya de Mitja Marató a Paterna en 2022 i 2023, havien deixat un buit en el calendari esportiu de la ciutat. Ara, amb la recuperació del Gran Fons Vila de Paterna, es restaura aquesta important tradició esportiva, que va començar en 1995 i que ha crescut en popularitat al llarg dels anys, arribant a reunir a més de 2.000 corredors en les seues edicions més concorregudes.

Les inscripcions per a participar en la prova ja estan obertes des del mes de març i es poden realitzar a través de la plataforma Cronorunner. Per a incentivar la participació, s'ofereix una promoció especial per als primers 100 inscrits, amb una quota d'inscripció de 12 euros.

Amb la recuperació del Gran Fons Vila de Paterna, l'Ajuntament de Paterna reafirma el seu compromís amb l'esport i amb l'activitat física com a pilars fonamentals de la salut i el benestar dels ciutadans. Aquest esdeveniment esportiu emblemàtic contribueix a enfortir el teixit social i a fomentar els valors de l'esport en la comunitat local.

Per a més informació sobre la carrera i com inscriure's, podeu visitar el web de l'Ajuntament de Paterna o contactar amb els seus serveis d'informació. No perdeu l'oportunitat de formar part d'aquesta celebració esportiva única a Paterna!


#Paterna #Esport #GranFons #Carrera #Running #Salut



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal