Paterna promou un decàleg per al Dia Mundial dels Drets dels Consumidors Paterna promou un decàleg per al Dia Mundial dels Drets dels Consumidors
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna promou un decàleg per al Dia Mundial dels Drets dels Consumidors

  • Durant este primer trimestre de l'any, l'Oficina Municipal d'Informació del Consumidor (OMIC) de Paterna porta oberts 57 expedients de veïns i veïnes per a atendre reclamacions, sent telefonia, venda per correu i servicis sanitaris els que reclamats.
  • L'Ajuntament de Paterna, a través de l'OMIC i en col·laboració amb la Unió de Consumidors de València, ha llançat una campanya a través de les xarxes socials i canals de comunicació del consistori per a celebrar hui divendres el Dia Mundial del Consumidor.


Avui, l'Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb la Unió de Consumidors de València, ha llançat una campanya per a commemorar el Dia Mundial dels Drets dels Consumidors. La iniciativa, difosa a través de les xarxes socials i els canals de comunicació municipals, pretén informar i conscienciar sobre la importància del consum responsable.

Durant el primer trimestre d'aquest any, l'Oficina Municipal d'Informació del Consumidor (OMIC) de Paterna ha gestionat un total de 57 expedients per atendre reclamacions dels veïns i veïnes del municipi. Entre les principals qüestions reclamades es troben els serveis de telefonia, la venda per correu i els serveis sanitaris.

El regidor de Comerç, Lucas Jodar, ha destacat la importància del servei municipal d'Informació al Consumidor, que ja ha prestat assistència en diverses reclamacions al llarg d'aquest any. Jodar ha recordat la disponibilitat de l'OMIC per assessorar, formar i defensar els drets dels consumidors, amb atenció presencial els dimarts de 9.00 a 14.00 hores, a més de via telefònica i correu electrònic.

La campanya inclou un decàleg de recomanacions per a promoure el consum responsable, destacant la importància de conservar les factures en cas de devolució de productes, així com de conèixer els períodes de garantia en les compres de productes nous o de segona mà. També s'adverteix sobre la precaució en la facilitació de dades personals o bancàries en pagaments electrònics.

Aquesta iniciativa reafirma el compromís de l'Ajuntament de Paterna amb la protecció dels drets dels consumidors i la promoció d'un consum responsable en benefici de la ciutadania.


#paterna #consumidor #drets #campanya #informació #responsabilitat 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal