Oportunitats d'Oci per a Joves a Benaguasil Durant les Vacances de Pasqua Oportunitats d'Oci per a Joves a Benaguasil Durant les Vacances de Pasqua
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oportunitats d'Oci per a Joves a Benaguasil Durant les Vacances de Pasqua


    


L'Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria de Joventut, ha organitzat una sèrie d'activitats recreatives per als més joves durant les vacances de Pasqua. Aquesta programació, que es desenvoluparà del 2 al 5 d'abril, és dirigida als joves a partir de 15 anys.

Les activitats són gratuïtes i tindran lloc en diversos espais del municipi. Entre les propostes destacades, el dia 2 d'abril es realitzarà una matinal en un parc de llits elàstics amb diferents zones per saltar i fer piruetes.

A més, està prevista una sortida a PortAventura el dia 3 d'abril, mentre que el 4 d'abril es duran a terme activitats de paintball i humor groc. L'oferta es completa el dia 5 amb activitats de multiaventura que inclouen tirolina i tir amb arc, entre altres.

Les inscripcions per a qualsevol de les activitats es poden fer fins al 28 de març.

La regidora de l'àrea, Ana Aleixandre, ha assenyalat que des de l'Ajuntament s'ha posat en marxa aquesta programació per donar resposta a les necessitats dels joves de Benaguasil i oferir-los una alternativa d'oci i temps lliure durant el període vacacional de Pasqua.

Segueix-nos en les nostres xarxes socials i no et perdes cap detall d'aquesta apassionant oferta d'oci per als joves de Benaguasil.

#Benaguasil #OciPasqua #Joventut #ActivitatsGratuïtes




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal