Loriguilla ha dit Adéu a les seues Festes Falleres: com sempre una setmana abans de les de València Loriguilla ha dit Adéu a les seues Festes Falleres: com sempre una setmana abans de les de València
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla ha dit Adéu a les seues Festes Falleres: com sempre una setmana abans de les de València

 Després de setmana de festivitats falleres plenes de color i alegria, Loriguilla torna a la seua rutina habitual. El diumenge passat, la localitat va presenciar l'enderroc de les emblemàtiques falles, un acte que va marcar el final d'una intensa celebració.

Loriguilla compta amb una única comissió i la Falla de Loriguilla, celebra aquestes festes una setmana abans que les de València perquè els seus músics, la Societat Musical Sant Joan Baptista, puguen tocar en les falles de la capital. El programa oficial d'actes arranca amb la Crida.

Els habitants de Loriguilla van dir adeu a les seues festes falleres. L'ambient festiu va omplir els carrers del municipi, on la música i la tradició van ser protagonistes. Els fallers i falleres, entre rialles i llàgrimes, van acomiadar les festes amb l'esperança de tornar a reviure aquesta experiència l'any vinent.

La Junta Fallera i tota la comissió han estat els artífexs d'aquestes festes, treballant sense descans per garantir el seu èxit. Des del consistori, s'agraeix el seu esforç i dedicació en la celebració d'aquesta festa tan estimada pels valencians.

La programació d'aquestes festes ha estat àmplia i variada, amb activitats per a tots els gustos i edats. Des de desfilades de carrosses fins a espectacles pirotècnics, passant per concerts i activitats infantils, hi ha hagut opcions per a tots.


#Loriguilla #FestesFalleres #CulturaValenciana #Tradició #Convivència



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal