Llíria i Edeta Arts impulsen una Nova Temporada de Concerts: Amplitud Musical i Impacte Internacional Llíria i Edeta Arts impulsen una Nova Temporada de Concerts: Amplitud Musical i Impacte Internacional
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria i Edeta Arts impulsen una Nova Temporada de Concerts: Amplitud Musical i Impacte Internacional

A més dels festivals programats en la localitat edetana, se celebraran més de 50 concerts per tota la geografia espanyola amb la presència d'artistes internacionals


L'Ajuntament de Llíria i l'organització cultural Edeta Arts han revelat amb entusiasme els plans per a la temporada de concerts del 2024, una iniciativa conjunta que promet enriquir la vida musical de la ciutat i estendre la seua influència més enllà de les fronteres.

L'esdeveniment, que va ser presentat amb la presència de l'alcalde Joanma Miguel, el regidor de Turisme i Ciutat Creativa UNESCO, Paco García, i el coordinador del programa, Xavi Morató, destaca la col·laboració entre les dues entitats per impulsar un programa amb més de 50 concerts tant a Llíria com a diversos punts de la geografia espanyola.

Paco García, ressaltant l'ambiciós programa de concerts, va assenyalar que aquesta col·laboració reforça la projecció internacional de Llíria com a Ciutat Creativa de la UNESCO, brindant una oportunitat única per a gaudir de la música d'artistes de renom mundial al cor del municipi.

El calendari inclou esdeveniments destacats com el III Festival Internacional de Música de Cambra EdetArts i el Jota International, aquest últim destinat a difondre la cultura valenciana. També s'ha anunciat el primer Festival de Percussió EdetArts, amb més de 100 percussionistes de tots els Estats Units.

Xavi Morató, coordinador del projecte, ha revelat que la temporada de concerts del 2024 abraça més de 50 actuacions en l'àmbit nacional, amb la participació de més de 1.000 músics i un impacte econòmic estimat de 2,5 milions d'euros, amb una part significativa destinada a la Comunitat Valenciana.

Artistes internacionals de diversos estils musicals, com el Saskatchewan Youth Orchestra, Ioalani School Orchestra, Nwe Trier HS, Lamar University and Jazzology, Fort Worth Youth Orchestra, Wausau High School, Horizon Choir i Choirworks, participaran en aquesta gira, consolidant Llíria com a destí musical de referència.

L'alcalde Joanma Miguel ha subratllat l'èxit de les temporades anteriors i la continuïtat de la col·laboració amb Edeta Arts. Amb la seua seu a Llíria i Canadà, Edeta Arts té com a missió principal la promoció de festivals i esdeveniments musicals, centrant-se especialment en la Comunitat Valenciana i contribuint a l'intercanvi cultural amb artistes internacionals.

Amb aquesta iniciativa, Llíria encara creix com a referent cultural i impulsant nous projectes que enriqueixen la vida musical de la ciutat i les oportunitats formatives per als músics locals.

#LlíriaMusical #EdetaArts #TemporadaConcerts2024 #CulturaValenciana #UNESCO #MúsicaInternacional**

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal