L'Eliana presenta una Agenda Jove amb moltes activitats per als mesos de Març i Abril L'Eliana presenta una Agenda Jove amb moltes activitats per als mesos de Març i Abril
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana presenta una Agenda Jove amb moltes activitats per als mesos de Març i Abril


L'Ajuntament de l'Eliana ha comunicat una agenda plena d'activitats per als mesos de març i abril, oferint una programació variada i atractiva dirigida a la joventut local. L'objectiu principal és promoure un oci saludable i atractiu sense haver de deixar la localitat.

El mes de març començarà amb un curs d'autodefensa, concebut per ensenyar habilitats pràctiques i tècniques per a protegir-se en situacions de perill o atac. Aquest taller, organitzat en el marc de les celebracions del 8M, és dirigit a xiques joves d'entre 14 i 30 anys. La inauguració tindrà lloc el dimecres 6 de març, entre les 17.30 i les 20.30 hores.

A més, al març, l'IES l'Eliana acollirà un taller afectivosexual el dia 14, oferint un espai d'aprenentatge i reflexió dissenyat per abordar aquests temes de manera integral en un entorn escolar. Aquest taller, amb una segona sessió el dia 20, busca promoure l'educació sexual i fomentar relacions sanes i satisfactòries.

Pel que fa a abril, el Centre Sociocultural albergarà un curs d'intel·ligència artificial els dijous 9, 16, 23 i 30, per ajudar els joves a comprendre i aplicar aquesta eina que guanya rellevància en àmbits com la medicina, la robòtica i les finances. El 20 d'abril, Elifreak, la fira del còmic, el manga i l'anime de l'Eliana, tornarà al passeig Secondo Baldín en la seua segona edició, oferint als aficionats activitats relacionades amb aquest món.

Aquest mateix dia, començarà el curs de director/a d'Activitats del Temps Lliure (DAT), organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria, oferint eines per a planificar, organitzar i dirigir activitats d'oci educatiu infantil i juvenil de manera segura, educativa i divertida. Les inscripcions estaran obertes fins a l'11 de març.

El mes d'abril es clourà amb la inauguració de l'Espai Jove a la Casa de la Cultura. Aquesta celebració inclourà un cap de setmana ple d'activitats com streamers, monologuistes, música en directe i conferències, convertint-se en un punt de trobada essencial per a la vida juvenil del municipi.

A més d'aquesta àmplia programació, es destaca el programa Jove Oportunitat (JOOP), que es desenvolupa des de gener fins a juny, oferint oportunitats educatives i de formació per a joves de 16 a 21 anys que volen accedir al mercat laboral. Amb 11 participants inicials, el programa està obert per a nous ingressos..

L'edil de l'àrea, destaca la diversitat de l'agenda d'activitats, dissenyada específicament per apropar-se als interessos de la joventut elianera i oferir espais d'oci i diversió sense haver de desplaçar-se del municipi.

#ElianaJove #OciSaludable #AgendaCultural #JoventutEliana


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal