L'Eliana celebra la Setmana Mundial del Teatre 2024: Del 25 de març al 12 d'abril L'Eliana celebra la Setmana Mundial del Teatre 2024: Del 25 de març al 12 d'abril
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebra la Setmana Mundial del Teatre 2024: Del 25 de març al 12 d'abril


     


L'Ajuntament de l'Eliana, en associació amb l’Associació per les Arts Escèniques de l’Eliana (APLAE), Teatreliana i la JAM Poètica, prepara l'escenari per a una nova edició de la Setmana Mundial del Teatre. Amb l'objectiu de fer arribar les arts escèniques al cor de la ciutat, les activitats se celebraran del 25 de març al 12 d'abril.

El teló s'alça el dilluns 25 de març amb la conferència ‘De cuna de vocaciones a refugio de Almas’, que tindrà lloc a la Sala Almudena Grandes del CSC a les 19.00 hores. La destacada actriu i directora de cinema, María Palanca, conduirà aquesta sessió, compartint la seua experiència i analitzant les seues interpretacions teatrals al llarg del temps.

El 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, l’Auditori Municipal serà l'escenari de l'obra ‘Bodas de Sangre’, dirigida i adaptada per Reyes Ruiz. Aquesta interpretació de l'obra mestra de Federico García Lorca promet una reflexió sobre el drama i la tragèdia de la vida i la mort. La funció començarà a les 19.00 hores.

Per clausurar amb brotxa d'or, el 12 d’abril es representarà l’obra ‘El Legado de las Corsarias’, protagonitzada pels alumnes del taller d’APLAE. En aquesta història, un grup d’intrèpides dones corsàries i pirates desafiaran les convencions en un món dominat pels homes, oferint una nit d'aventures i desafiaments. La funció tindrà lloc a l’Auditori a les 19.00 hores.

És evident que l'entusiasme per les arts escèniques envaeix els carrers de l'Eliana durant aquest període, oferint a la comunitat una oportunitat única per a immersió en el món del teatre i la interpretació.

Per a més informació i adquisició d'entrades, es pot accedir a la plataforma Elientrada, assegurant-se una plaça en aquest viatge emocional a través de les arts escèniques.

Amb aquesta variada programació, l'Eliana s'afirma com un destí destacat per als amants del teatre i una plataforma per a la cultura local i internacional.


#Teatre #ArtsEscèniques #Cultura #Eliana


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal