L'Associació Pentagrama de Llíria participa en el Ground Golf Open Europe 2024 de Segòvia L'Associació Pentagrama de Llíria participa en el Ground Golf Open Europe 2024 de Segòvia
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Associació Pentagrama de Llíria participa en el Ground Golf Open Europe 2024 de Segòvia


La Associació Pentagrama de Llíria ha participat amb èxit en el Ground Golf Open Europe 2024, celebrat a la ciutat de Segòvia. Aquesta associació, que aglutina persones amb problemes de salut mental i les seues famílies, va ser acompanyada per l'edil d'esports, Nico Marco, en aquest torneig inclusiu.

Durant aquest esdeveniment, la delegació de Llíria va ser rebuda oficialment pel batlle de Segòvia, el president de la Federació Internacional de Ground Golf i el comité organitzador del campionat. El regidor, Nico Marco, ha destacat l'experiència enriquidora per a tots els participants, la qual ha afavorit la convivència i la pràctica esportiva inclusiva fora del seu entorn habitual.

És remarcable els excel·lents resultats aconseguits per la delegació de Llíria en aquest campionat. Fernando Saiz va ser guardonat pels seus dos "hole in one" de 30 metres, Concepción Abad va rebre el premi inclusió com a millor jugadora, i Dirceu Lozano el premi inclusiu com a millor jugador.

El ground golf és una pràctica esportiva totalment inclusiva, dirigida principalment a persones majors o amb diversitat funcional. Segons Nico Marco, gairebé qualsevol persona pot practicar aquest esport, com s'ha pogut comprovar en aquest torneig internacional amb més de 200 participants de totes les edats i condicions físiques o mentals.

Aquesta participació de la Associació Pentagrama de Llíria en el Ground Golf Open Europe 2024 posa de manifest el compromís amb la inclusió i el foment de l'activitat esportiva en tots els sectors de la societat. Es tracta d'una iniciativa que demostra com l'esport pot ser una eina poderosa per a la integració i el desenvolupament personal de les persones amb diferents capacitats.

Finalment, aquesta experiència contribueix a visibilitzar i reconéixer els èxits dels participants, alhora que promou valors com la igualtat d'oportunitats i la diversitat en l'àmbit esportiu.

#Inclusió #EsportInclusiu #GroundGolf #Llíria #Segòvia #ActivitatEsportiva

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal