L'Ajuntament de Riba-roja inclou 340 projectes públics en el Pla de Contractació per als pròxims anys L'Ajuntament de Riba-roja inclou 340 projectes públics en el Pla de Contractació per als pròxims anys
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Riba-roja inclou 340 projectes públics en el Pla de Contractació per als pròxims anys



El Pla de Contractació pública de Riba-roja de Túria preveu l'execució de fins a 340 projectes i iniciatives per un valor de 35’9 milions d'euros, que seran executats durant la present legislatura. Aquest document urbanístic, aprovat amb els vots de l'equip de govern del PSPV i de Compromís, contempla el finançament econòmic per a l'execució d'obres i servicis en la localitat.

El Pla de Contractació pública de la localitat inclou la totalitat dels projectes que es duran a terme al llarg del present exercici, amb alguns d'ells podent allargar-se durant els anys vinents en funció de la complexitat en l'execució i les característiques pròpies de cada projecte.

A més, s'ha previst l'aplicació d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) d'acord amb l'Agenda 2030 impulsada per les Nacions Unides. Entre els projectes destaquen obres i servicis corresponents als diferents departaments i àrees municipals, com el contracte de recollida dels residus sòlids o les obres en la Casa de l’Advocat i la parcel·la de la Policia Local, Protecció Civil i Bombers Forestals.

Altres actuacions incloses en el Pla de Contractació 2024 són les obres de l'accés de Godelleta, tasques de neteja de vials i zones verdes dels polígons industrials, així com labors de senyalització viària i jardineria en espais públics.

En resum, aquest pla reflecteix l'ambiciós i innovador compromís de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria per millorar la localitat i impulsar programes i plans durant els pròxims anys.


  


#RibaRoja #ContractacióPública #DesenvolupamentSostenible

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal