L'Ajuntament de Paterna distribuïx durant les Falles 5.000 gots reutilitzables L'Ajuntament de Paterna distribuïx durant les Falles 5.000 gots reutilitzables
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Paterna distribuïx durant les Falles 5.000 gots reutilitzables

L'Ajuntament de Paterna ha posat en marxa una iniciativa destinada a garantir unes Falles segures i lliures de violències masclistes. A través de la campanya municipal "Chupito femelleta", es distribuiran 5.000 gots reutilitzables entre les comissions falleres del municipi.

El principal objectiu d'esta campanya és fomentar el reciclatge i conscienciar a la ciutadania sobre la importància del consum responsable durant les festes falleres. El lema "Chupito femelleta" serà clau en la prevenció de possibles agressions en els entorns d'oci durant estes celebracions.

Isabel Segura, tinenta d'alcaldessa de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, ha destacat l'aposta de l'Ajuntament per una celebració de les Falles segura i respectuosa amb la igualtat de gènere. Així mateix, ha agraït la implicació del món faller en esta iniciativa, considerant-la un pas cap a una societat més igualitària.

Durant l'acte de lliurament dels gots reutilitzables, s'han proporcionat pautes i recomanacions a les diferents comissions falleres sobre com actuar davant situacions de possible agressió. Especial èmfasi s'ha posat en l'ajuda, l'atenció i l'acompanyament a les dones afectades per estes situacions, fomentant la responsabilitat i la solidaritat envers les víctimes.

La campanya "Chupito femelleta" no només busca proporcionar un recurs tangible com els gots reutilitzables, sinó també crear una xarxa de suport i protecció per a les dones que puguen trobar-se en situacions de vulnerabilitat durant les Falles..

Compartix-ho i contribuïx a fer de les Falles un espai segur per a tothom!

#Paterna #Falles #Igualtat #Seguretat #Reciclatge #ConsciènciaCiutadana #PrevencióViolènciaMasclista


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal