Bétera fa un reconeixement oficial a 14 estudiants que la Consellería premia pel seu brillant rendiment acadèmic Bétera fa un reconeixement oficial a 14 estudiants que la Consellería premia pel seu brillant rendiment acadèmic
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera fa un reconeixement oficial a 14 estudiants que la Consellería premia pel seu brillant rendiment acadèmic

Els premis, atorgats per la Conselleria d'Educació, han sigut celebrats pel Consistori que ha premiat a cada alumne amb una targeta per a accedir a les instal·lacions municipals durant un any.

La Consellería premia  premia a 14 estudiants de Bétera pel seu brillant rendiment acadèmic

El passat 12 de març de 2024, l'Ajuntament de Bétera ha organitzat un acte de reconeixement per felicitar 14 estudiants de Primària i Secundària dels centres públics, concertats i privats del municipi. Aquests estudiants han sigut distingits per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb els premis extraordinaris pel seu alt rendiment acadèmic durant el curs 2022-2023.

En un acte celebrat al saló de plens del Castell, l'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor d'Educació, Manuel Chover, han entregat un diploma a cadascun dels premiats. A l'acte, que ha comptat amb la presència dels directius dels centres educatius, així com amics i familiars dels premiats, també s'ha lliurat una targeta que els permetrà accedir de manera gratuïta a les instal·lacions esportives municipals durant un any.

Els premis extraordinaris en Educació Primària han estat concedits als següents alumnes:

- María Esteve Gil, Héctor Cabezuelo Gallardo i Jimena Ibáñez Vidal del CEIP Camp de Túria.

- Aitana Sabater Sanchís, Natalia Ramón Pérez i Andrea García Sánchez del CEIP Lloma del Mas.

- Inés Castelblanque Sánchez, Sandra Moltó Blesa i Jimena Contel Fernández del complex educatiu Mas Camarena.

- Ignacio Quintero Romero del centre La nostra Senyora del Carmen.

Pel que fa als alumnes de Secundària, els premiats han sigut:

- Aitana Merino Sierra i Paula Miret García del centre La nostra Senyora del Carmen.

- Jorge Bailach Merodio i Lucía García Vitutia de l'IES les Alfàbegues.

Durant l'acte, l'alcaldessa ha destacat els valors que defineixen aquests estudiants, més enllà del seu rendiment acadèmic excepcional. Ha ressaltat la importància de la perseverança, el compromís, la dedicació i l'esforç com a elements clau per aconseguir l'èxit.

Per la seua banda, el regidor d'Educació ha volgut felicitar no sols als estudiants, sinó també a les seues famílies i al professorat, reconeixent el seu suport i la seua contribució a aquest èxit.

#Bétera #PremisEstudiants #RendimentAcadèmic #Reconeixement #Educació

  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal