La X Subida al Peloto: El deport i la Naturalesa en Estat Pur a Casas Bajas La X Subida al Peloto: El deport i la Naturalesa en Estat Pur a Casas Bajas
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La X Subida al Peloto: El deport i la Naturalesa en Estat Pur a Casas Bajas

Casas Bajas, un nom que ressona com una oda al contacte amb la naturalesa, i com no, al món de l'esport. Cada any, aquest poble es converteix en l'epicentre de la passió atlètica i la connexió amb la terra en la seua forma més pura. És aquí on l'esforç pren forma en la conquista del mític cim del Peloto, un emblemàtic promontori situat a la reserva de la biosfera de l'Alto Turia.

La Subida al Peloto, arribant a la seua desena edició, s'ha establert com una de les curses de muntanya més consolidades i espectaculars de la província de València. És un esdeveniment que no només posa a prova la destresa dels corredors professionals, sinó que també obre les portes als aficionats que desitgen experimentar l'emoció d'aquesta prova única.

Tres categories per a tots els nivells

Enguany, la Subida al Peloto, programada per als dies 1 i 2 de juny, presenta una edició especial en commemoració del seu deu aniversari. Amb distàncies que desafiaran tant als corredors experimentats com als novells, l'atractiu de la cursa es presenta en tres modalitats emocionants.

La categoria principal ofereix un recorregut de 30 km amb un desnivell acumulat de +1500 metres. Seguint en importància, trobem una opció de 13 km amb un desnivell de +500 metres. Cal destacar, també, la segona edició de la Subida Vertical, una prova de 2,72 km amb un desnivell de +337 metres, que retorna després del seu èxit l'any passat, amb el Peloto com a jutge implacable del sacrifici dels corredors.

Inscripcions obertes a partir del 28 de març

Com és habitual, l'organització de la prova ha planificat un programa complet d'activitats que abraça des del divendres fins al diumenge, amb una atenció especial dedicada als més petits. Entre les activitats previstes es troben tallers infantils gratuïts, àpats i begudes incloses en la inscripció, així com servei de massatge gratuït, entre altres serveis.

Aquest esdeveniment esportiu d'elit obrirà les seues inscripcions el pròxim 28 de març a través del web www.dorsal1.es. És una oportunitat imperdible per a tots aquells que desitgen connectar amb la naturalesa, superar-se a si mateixos i viure l'emoció d'una experiència única en el cor de la reserva de la biosfera de l'Alto Turia.

#SubidaalPeloto #CasasBajas #Cursesdemuntanya #Esport #Naturalesa #AltoTuria



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal