La Policia Local de l'Eliana: Més d'11.500 serveis prestats en la Seguretat Ciutadana La Policia Local de l'Eliana: Més d'11.500 serveis prestats en la Seguretat Ciutadana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Policia Local de l'Eliana: Més d'11.500 serveis prestats en la Seguretat Ciutadana

La Policia Local de l'Eliana ha mostrat el seu treball amb la protecció i la vigilància dels veïns i veïnes durant el 2023, realitzant un  total d'11.534 serveis. Acompanyant aquesta notable xifra, s'han recorregut més de 66.000 quilòmetres amb una mitjana diària de 181 km, evidenciant l'abast de la seua tasca diària.

Dels més d'11.500 serveis prestats, 2.184 han estat específicament relacionats amb la seguretat, destacant-se més de 600 controls a establiments, més de 400 controls generals i 203 denúncies penals instruïdes. A més, s'han fet 221 controls de consum de begudes alcohòliques, reflectint la dedicació de la Policia Local per mantenir un entorn segur.

Els serveis de gestió i altres van ascendir a un total de 8.123, mentre que 5.331 van estar relacionats amb temes de trànsit, incloent-hi classes d'educació viària als centres educatius. Amb 267 controls de trànsit fets durant el 2023, la Policia Local ha demostrat una presència constant i una gestió eficaç de les qüestions de trànsit.

Una iniciativa destacada implementada durant el 2022 va ser el pla d'úniques direccions i estacionament regulat en barris residencials, reduint els estacionaments sobre voreres i millorant la seguretat viària. El 2023 va veure la consolidació d'aquest pla, abastint aproximadament el 70% dels vials del terme, amb plans per a la seua culminació pròxima.

En qüestió de vigilància, l'addició de noves càmeres d'alta resolució durant el 2023 ha millorat significativament el rang de vigilància del trànsit, contribuint a una major seguretat en el pas de vehicles i vianants. Això, acompanyat de la gestió de 30 serveis relacionats amb incendis i 161 serveis relacionats amb gossos i altres animals, demostren la versatilitat de la Policia Local enfront de diverses situacions.

Amb paraules de l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent: "Pel que treballem dia a dia és per millorar la seguretat dels nostres veïns i veïnes. Cuidar-los, protegir-los i aconseguir que l'Eliana siga un poble segur on viure."

'En definitiva, pel que treballem dia a dia és per millorar la seguretat dels nostres veïns i veïnes. Cuidar-los, protegir-los i aconseguir que l'Eliana siga un poble segur on viure', ha explicat l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent.


#PoliciaLocal #SeguretatCiutadana #L'Eliana #Serveis2023 #Vigilància #Trànsit #SeguretatViària 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal