La Mancomunitat Camp de Túria aprova un pressupost de 5 milions d’euros per a 2024 La Mancomunitat Camp de Túria aprova un pressupost de 5 milions d’euros per a 2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria aprova un pressupost de 5 milions d’euros per a 2024

La Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat el pressupost per a l'any en curs. Amb una quantitat que supera els 4.9 milions d'euros, aquesta decisió va ser fruit d'una deliberació minuciosa i va obtenir el suport de diversos partits polítics.

Els 19 vots a favor de PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN, juntament amb l'abstenció de CUPO, van garantir l'aprovació del pressupost, mentre que 11 vots en contra, procedents de PP i VOX.

És important destacar que més del 70% del pressupost prové de subvencions de diferents administracions autonòmiques i provincials, amb una contribució addicional dels ajuntaments locals. Aquesta diversitat de fonts de finançament reflecteix la interdependència i la solidaritat entre les diferents entitats de la comarca.

Els departaments de Benestar Social i Sanitat, així com el de Promoció Econòmica, Ocupació i Esports, són els principals beneficiaris d'aquest pressupost, amb percentatges significatius d'assignació de fons. Altres àrees com Turisme, Joventut i Mesures Judicials també reben atenció en aquesta distribució de recursos.

Una altra decisió rellevant presa en aquest mateix ple va ser l'aprovació provisional de l'Ordenança de Prestacions Econòmiques dels Serveis Socials de Base, un moviment que va ser respaldat per tots els partits presents, mostrant un consens unànime en qüestions de benestar social.

Amb la ratificació d'aquest pressupost, la Mancomunitat Camp de Túria assegura el funcionament adequat dels serveis públics mancomunats, garantint el benestar i el progrés de tota la ciutadania de la comarca.

  



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal