Inici de les Falles de Llíria 2024 amb la la Crida de la Fallera Major Elizabeth Ventura Inici de les Falles de Llíria 2024 amb la la Crida de la Fallera Major Elizabeth Ventura
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Inici de les Falles de Llíria 2024 amb la la Crida de la Fallera Major Elizabeth Ventura

Ahir, a la plaça Major de Llíria, Elizabeth Ventura, la fallera major, ha inaugurat oficialment les Falles 2024 amb una emotiva Crida. La cerimònia ha començat amb un respectuós minut de silenci en record de les víctimes de l'incendi de València, recordant la màxima representant de la festa la tragèdia i expressant la solidaritat amb les famílies afectades.

Ventura, amb paraules plenes de compromís i emoció, ha destacat la importància de traure al carrer el sacrifici d'un any de treball i transmetre la festa a tot el poble de Llíria. Ha subratllat la forta unió entre les comissions falleres, comparant-les amb una gran família, custòdia d'unes celebracions que són autèntica art i història viva, construint un futur radiant amb cada esdeveniment.

Amb un agraïment sentit, ha reconegut la feina dels col·lectius professionals que fan possible les Falles, convidant tots els veïns i veïnes de Llíria a participar i gaudir d'aquesta extraordinària tradició festiva valenciana.

L'acte ha comptat amb la presència de la cort d'honor, l'alcalde Joanma Miguel, la regidora de Festes Mª José Llopis, membres de la Corporació municipal i el president de Junta Local Fallera, Martín Martínez. L'entrega de la Clau de la Ciutat per part del primer edil a Elizabeth Ventura ha simbolitzat el començament d'uns dies plens de festivitats.

Joanma Miguel ha encoratjat a propagar el sentiment faller per tots els barris de Llíria, destacant la importància de gaudir de les festes des de la diversitat i el respecte.

L'Agrupació Musical Edetana "Vicente Giménez" a Ca la Vila ha posat fi a la Crida, donant pas a una intensa programació d'actes fallers que es desenvoluparà fins al pròxim 19 de març.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal