Homenatge als Herois del Foc: Reflexions després de l'Incendi de Campanar: Els bombers: 'Vam fer tot el que va estar en les nostres mans' Homenatge als Herois del Foc: Reflexions després de l'Incendi de Campanar: Els bombers: 'Vam fer tot el que va estar en les nostres mans'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Homenatge als Herois del Foc: Reflexions després de l'Incendi de Campanar: Els bombers: 'Vam fer tot el que va estar en les nostres mans'

   L'Ajuntament licitarà l'edifici de direcció dels Bombers per un import de 12 milions d'euros

Avui, en el marc del Dia dels Bombers i coincidint amb la festivitat de Sant Joan de Déu, l'inspector cap del departament de Bombers de l'Ajuntament de València, Enrique Chisbert, ha centrat el seu discurs en l'incendi devastador de l'edifici de Campanar del passat 22 de febrer, un tràgic esdeveniment que va costar la vida a deu persones. Amb el lema "Vam fer tot el que va estar en les nostres mans", Chisbert ha volgut transmetre el compromís i la vocació de servei públic del cos de Bombers.

L'acte, celebrat al Parc Central, va comptar amb la presència destacada de l'alcaldessa María José Catalá, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències de la Generalitat, Javier Montero, així com amb altres responsables del cos de Bombers, la Policia Local i regidors de la Corporació. Chisbert ha destacat que l'incendi de Campanar va ser un dels més devastadors de la història de València i va posar en risc la vida de moltes persones, posant de manifest la resposta massiva i la col·laboració dels professionals fora de guàrdia.

En el seu discurs, Chisbert ha expressat gratitud per l'abraçada rebuda de les institucions i de la societat en general, i ha destacat la importància de la recuperació física i emocional dels afectats. Amb un toc humil i compromés, ha assenyalat que, malgrat la tristesa inherent a la pèrdua de vides, és ara el moment de ser una família i donar suport al personal per a la seua recuperació.

El cap dels Bombers ha destacat els comportaments dignes de ser tractats com heroics i ha reconegut la generositat dels seus companys que van apostar per la vida de l'altre en situacions de gran perillositat. Amb paraules emotives, ha recordat que cada víctima viatjarà amb ells sempre i ha afirmat: "No sou bombers qualssevol, sou llegenda."

En resposta, l'alcaldessa Catalá ha anunciat la licitació de l'edifici de direcció dels Bombers per un import de 12 milions d'euros. En aquest sentit, ha elogiat la grandesa dels bombers, destacant el seu servei, sacrifici i humanitat. Catalá ha subratllat la importància de sentir-se protegits i segurs gràcies a aquests "àngels de la guarda."

L'acte del Dia dels Bombers ha estat una oportunitat per a reflexionar sobre la grandesa i sacrifici dels bombers valencians, especialment després de l'incendi de Campanar. La licitació del nou edifici demostra l'aposta de l'Ajuntament per millorar les infraestructures i continuar avançant en la seguretat i el servei a la ciutadania.

 #DiaBombers #ServeiPúblic #ValènciaSegura

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal