FGV talla el servei de Metro des del 28 de març al 8 d'abril, entre Paterna i Llíria per obres a Font del Gerro: Hi hà línea de busos alternativa FGV talla el servei de Metro des del 28 de març al 8 d'abril, entre Paterna i Llíria per obres a Font del Gerro: Hi hà línea de busos alternativa
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

FGV talla el servei de Metro des del 28 de març al 8 d'abril, entre Paterna i Llíria per obres a Font del Gerro: Hi hà línea de busos alternativa

Les obres de millora a la Línia 2 de Metrovalència suspendran el servei de metro entre Paterna i Llíria durant onze dies, afectant més de 82.000 persones, així com els treballadors a Font del Gerro. Durant aquest període, hi haurà un servei d'autobús que seguirà els mateixos horaris del metro, però no hi haurà servei nocturn. El metro només arribarà fins a Paterna durant aquests dies. L'autobús també connectarà els municipis de l'Eliana, la Pobla de Vallbona i Llíria, però no farà parada en la Vallesa, Entrepins, el Clot, Montesol i Fondo de Benaguasil. Les obres tenen com a objectiu duplicar el tram de via des del baixador de Font del Gerro fins a les rodalies de l'A-7, inclòs un nou baixador prop de Llíria. El projecte també inclou la construcció d'un pas inferior de vianants adossat al nou baixador per als usuaris. Les obres tenen un pressupost d'uns 6,5 milions d'euros, finançat per Fons Europeus com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de la COVID-19.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha comunicat una interrupció temporal en el servei de Metro València que es durà a terme del 28 de març fins al 8 d'abril. Aquesta decisió s'emmarca dins de les obres per a la construcció d'un nou baixador al polígon industrial de Font del Gerro, amb l'objectiu de millorar els temps de trajecte entre València i Llíria mitjançant la duplicació de vies.

La necessitat d'aquestes obres implica el tall de la circulació ferroviària entre les estacions de Paterna i Llíria durant el període esmentat. Com a mesura alternativa per a garantir la mobilitat dels usuaris de FGV durant aquesta interrupció, s'ha implementat un servei de substitució amb autobusos urbans. Aquests vehicles, amb una capacitat d'aproximadament 60 a 70 passatgers, funcionaran de 07.00 h a 23.00 h, seguint l'horari establert per FGV. La flota està composta per 12 autobusos urbans, distribuïts en dues rutes diferents.

La primera ruta, que parteix de Paterna, realitza parades a Santa Rita, Font del Gerro, La Canyada i L'Eliana . Per la seua banda, la segona ruta inicia el recorregut a Paterna i es dirigeix també directament a L'Eliana, per posteriorment fer parades a Gallipont, La Pobla de Vallbona, Benaguasil i finalment Llíria. Durant estos dies no hi haurà parada en La Vallesa, Ni a el Clot, Ni a Montalegre, Ni a Entrepins.

Les parades d'autobús estaran ubicades principalment a les estacions de metro, i a Llíria, es disposarà d'una zona d'aparcament habilitada com a parada provisional. A més, es preveu la presència d'aquest servei en gairebé tots els altres municipis afectats.

Cal destacar que durant el període de tall, la Línia del Metro entre València i Llíria quedarà totalment suprimida, incloent els serveis nocturns, afectant directament la mobilitat dels usuaris en aquesta ruta.

  #MetroValència #FGV #InterrupcióServei #Obres #Mobilitat #TransportPúblic #València #Llíria



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal