El Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de l'Eliana disposa d'un nou vehicle elèctric El Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de l'Eliana disposa d'un nou vehicle elèctric
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Servei d'Ajuda a Domicili (SAD) de l'Eliana disposa d'un nou vehicle elèctric

• El SAD va realitzar durant 2023 un total de 2.320 hores de serveis a l'Eliana. 

El Servei d'Ajuda a Domicili de l'Ajuntament de l'Eliana ha incorporat recentment un vehicle elèctric per a millorar la seua eficiència i sostenibilitat. Durant l'any 2023, el SAD ha realitzat un total de 2.320 hores de serveis a la població local.

Amb l'objectiu de respondre a les necessitats dels habitants del municipi, la regidoria de Polítiques Socials ha implementat aquest nou recurs, que permetrà als treballadors familiars desplaçar-se de manera més eficient i respectuosa amb el medi ambient.

La introducció d'aquest vehicle elèctric respon a les polítiques mediambientals desenvolupades pel Consistori, que busca reduir l'impacte ambiental de les seues activitats i promoure la sostenibilitat en tots els àmbits.

El servei d'Ajuda a Domicili està coordinat per tres treballadors familiars, sota la supervisió d'una treballadora social de l'equip de Serveis Socials d'atenció primària. Les seues tasques inclouen atenció personal, tasques domèstiques, acompanyament i suport social, entre altres.

Durant l'any passat, el SAD ha atès principalment a persones majors (81%) i persones amb discapacitat (19%), amb una clara majoria de dones beneficiàries del servei. Aquestes xifres reflecteixen la importància dels serveis d'atenció domiciliària en la comunitat.

L'alcalde, Salva Torrent, ha destacat la importància de la integració de la perspectiva ambiental en les accions municipals, i ha elogiat el compromís del SAD en la cura de les persones vulnerables del municipi.


#ServeiAjudaDomicili #VehicleElèctric #Sostenibilitat #Eliana #MediAmbient #BenestarSocial


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal