El Castell de Serra, Protagonista del Cartell Anunciador de la Fira de la Calderona 2024 El Castell de Serra, Protagonista del Cartell Anunciador de la Fira de la Calderona 2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Castell de Serra, Protagonista del Cartell Anunciador de la Fira de la Calderona 2024


El municipi de Serra ja està en plena preparació per a la celebració de la seua 18a Fira de la Calderona i la 52a edició del Dia de la Cirera, esdeveniment esperat que tindrà lloc els dies 25 i 26 de maig. En aquesta ocasió, l'esperada fira ve precedida pel llançament del cartell anunciador, una obra que encapsula l'esperit i l'essència d'aquesta celebració emblemàtica.

El cartell guanyador, creat de manera conjunta per Andrea Casanya i Ángela Domingo, s'erigeix en una representació artística del paisatge local, amb el majestuós Castell de Serra com a protagonista indiscutible. Entre 16 propostes presentades per nou artistes diferents, el jurat va prendre la decisió unànime d'escollir aquesta obra com a símbol visual de l'esdeveniment.

La decisió de no obrir la segona fase del concurs, la de votació popular, respon a la clara elecció del jurat en identificar en aquest treball la màxima expressió dels valors que la Fira de la Calderona vol transmetre al públic. L'obra seleccionada destaca pel seu treball de disseny, capturant l'essència de la festivitat i tot el que representa per a la comunitat local i els visitants.

La 18a Fira de la Calderona i el 52a Dia de la Cirera són esdeveniments que tenen un impacte significatiu en la vida cultural i turística del municipi i la seua comarca. Aquesta celebració, que compta amb la participació de diversos pobles de la Calderona, ha estat reconeguda com a Festa d'Interés Turístic de la Comunitat Valenciana, posant de manifest la seua importància en el calendari d'activitats de la regió.

Amb el cartell anunciador ja revelat al públic, l'expectació i l'entusiasme creixen de cara a aquest cap de setmana plenament dedicat a la cultura, la gastronomia i les tradicions locals. El Castell de Serra, emblema històric de la localitat, es converteix en símbol inequívoc d'aquesta celebració que uneix passat i present, transportant a locals i visitants a una experiència única en el cor de la Calderona.


#FiraCalderona #DiaCirera #Serra #Turisme


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal