Diana Morant presenta una executiva de 56 membres amb incorporacions com la d'Ángel Franco Diana Morant presenta una executiva de 56 membres amb incorporacions com la d'Ángel Franco
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Diana Morant presenta una executiva de 56 membres amb incorporacions com la d'Ángel Franco


La nova líder del PSPV, Diana Morant, ha dissenyat una executiva composta per un total de 56 membres, set menys que l'anterior del ja exsecretari general Ximo Puig, amb incorporacions com la de l'històric socialista alacantí Ángel Franco, segons han confirmat fonts socialistes.

En l'executiva, que estan votant aquest dissabte a la nit els 451 delegats del PSPV en el congrés de Benicàssim, figuren l'exconsellera i actual secretària d'Estat Rebeca Torró, els alcaldes de Sagunt i Paterna, Darío Moreno i Juan Antonio Sagredo, o el regidor del PSPV a València Borja Sanjuán.

Després dels primers noms, que Morant va donar a conéixer en arribar a un acord per ser l'única candidata --Alejandro Soler com a president i Carlos Fernández Bielsa com a vicesecretari general--, figuren els altres quatre que es van desvetllar aquest passat divendres: Tania Baños com a presidenta del nou Consell d'Alcaldes i adjunta a la secretaria general, Vicent Mascarell com a secretari d'Organització, Pilar Bernabé al capdavant d'Institucional i Rubén Alfaro com a portaveu.

Completen l'executiva, completament paritària, María Such (Igualtat), Jordi Mayor (Política municipal), Neus Garrigues (Cultura i Patrimoni), Darío Moreno (Infraestructures i Transport), Rocío Briones (Ocupació i Diàleg social), Ernest Blanch (Idees i programes electorals), Rebeca Torró (Indústria) o Juan Antonio Sagredo (Acció interparlamentària).

Segueix la llista amb Carmen Martínez (Sanitat universal i Salut mental), Toni Francés (Innovació local i Agenda urbana), Rocío Ibáñez (Repte demogràfic i despoblació), Vicent Arqués (Coordinació de diputacions), Carolina Gracia (Transició ecològica), Borja Sanjuán (Economia), Rosa Peris (Justícia i Lluita contra la violència de gènere), Rafa García (Governança metropolitana), Isabel López (Economia circular), Ángel Franco (Mobilització), Zulima Pérez (Ciència, Innovació i Universitats), Toni Saura (Dinamització i militància), Xelo Angulo (Coordinació territorial), Antoni Benito (LGTBI i Diversitat), Barbara Soler (Residents estrangers), Miguel Soler (Formació i gestió del talent), Ana Besalduch (Agricultura, Ramaderia i Pesca), Paco Gorrea (Funció pública) o Cristina Escoda (Turisme sostenible i intel·ligent).

I finalitza l'executiva amb José Chulvi (Llibertat d'expressió contra la censura), Eva Sanz (Justícia social), Ramón Abad (Acció electoral), Empar Folgado (Defensa del valencià), José Benlloch (Transparència i bon govern), Mª José Salvador (Dret a l'habitatge), Frank Martin (Recursos hídrics), Marta Andrés (Mobilitat sostenible), Toni González (Transició energètica), Carolina Devesa (Educació, Formació Professional i Esports), Jesús Ros (Aliança intergeneracional), Toñi Serna (Respecte a la memòria democràtica), Fran López (Coordinació de Mancomunitats), Mª José Adsuar (Tercer sector i cooperació), Juan Gabriel Martínez (Anàlisi, prospectiva i estudis estratègics), Mariví Garrido (Dependència), Domènec Ruiz (Agenda 2030), Marisa Parilla (Infància i família), José Díaz (Model econòmic), Valeria Torregrosa (Cultura festiva), Rosa Domínguez (Moviments socials) i Lorena Zamorano (Emergència Climàtica i Objectius de Desenvolupament Sostenible).

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal