Circuit Camp de Túria clausura amb éxit l'edició 2023 i dona la Benvinguda a la Temporada 2024 Circuit Camp de Túria clausura amb éxit l'edició 2023 i dona la Benvinguda a la Temporada 2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Circuit Camp de Túria clausura amb éxit l'edició 2023 i dona la Benvinguda a la Temporada 2024

El passat 2 de març, el Circuit Camp de Túria va celebrar amb èxit un esdeveniment significatiu, clausurant l'edició de 2023 i donant la benvinguda a la nova temporada de 2024. El majestuós Castell de Riba-roja de Túria va ser l'escenari perfecte per a aquesta ocasió especial, amb més de 130 assistents entre participants i acompanyants.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, juntament amb altres destacats representants, com el primer vicepresident Robert Raga i l'expresidenta Lola Celda, van ser presents per honorar a aquests esportistes dedicats. Raga va destacar la importància del suport als clubs i corredors, subratllant que "la Mancomunitat està al costat dels pobles, ja que l'esport és vida i hem de continuar impulsant-lo junts".

La primera part de l'esdeveniment va ser dedicada a premiar els destacats de l'edició anterior, amb reconeixements especials, medalles finisher i obsequis. Entre els guanyadors, destaquen Sara María Cea Becerra i Juanjo Cano Vaquero en les categories femenina i masculina respectivament, així com el Club Atletisme de Vilamarxant en la categoria per equips.

La segona part de la celebració va començar a la temporada 2024 amb l'anunci del nou patrocinador principal, Caixa Popular. Amb això, el Circuit arriba amb un nou nom, "Circuit Camp de Túria Caixa Popular", amb la presidenta de la Mancomunitat destacant que aquesta associació enriquirà les curses populars als municipis participants.

S'ha presentat el calendari d'aquest any, amb la XI Cursa Popular Sant Vicent de Llíria marcant l'inici el pròxim 13 d'abril. Les inscripcions ja estan obertes a través de Cronorunner.

La Mancomunitat Camp de Túria continua compromesa amb el foment de l'esport, col·laborant amb els municipis per construir una comarca activa. "El deporte fa vida, fa hàbit, fa comarca i és important reconéixer l'esforç tan gran que realitzen els esportistes i els valors que transmeten", destaca Rafael Gómez.

#CircuitCampdeTúria #Esport #Clausura2023 #Temporada2024 #CaixaPopular #CursesPopulars #MancomunitatCampdeTúria

         




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal