Bétera i el municipi Roman de Romania impulsen un projecte europeu: GreenPulse Bétera i el municipi Roman de Romania impulsen un projecte europeu: GreenPulse
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera i el municipi Roman de Romania impulsen un projecte europeu: GreenPulse

El municipi de Bétera s'ha embarcat en una nova empresa europea amb el projecte GreenPulse, que té com a objectiu establir lligams entre ciutats europees i compartir bones pràctiques en matèria ambiental. Amb el suport de l'Ajuntament de Roman, a Romania, aquesta iniciativa reunirà prop de 60 persones dels dos municipis en un esforç conjunt per abordar les qüestions mediambientals.

Amb un pressupost de prop de 17.000 € concedit per la Comissió Europea en el marc dels projectes d'agermanaments de ciutats del programa CERV (Ciutadania, Igualtat, Drets i Valors), Bétera encapçala aquesta iniciativa per promoure la participació dels estats membres en la construcció d'un futur sostenible i respectuós amb el medi ambient.

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha expressat la seua satisfacció davant aquest avenç: "Aconseguir un altre projecte europeu significa oferir noves oportunitats als nostres veïns i veïnes, obrir nous horitzons a Bétera i passar del local a l'europeu".

El projecte GreenPulse pretén informar i conscienciar els habitants de Bétera i Roman sobre els reptes mediambientals i com abordar-los de manera conjunta. A més, busca establir vincles europeus, intercanviar coneixements culturals i crear una sensació de missió compartida que fomente una major cohesió entre les comunitats.

Amb la durada de 12 mesos, el projecte GreenPulse, en col·laboració amb la Fundació Finnova, és dirigit tant a joves com a entitats locals vinculades al medi ambient. Alineat amb el Pacte Verd Europeu, aquesta iniciativa busca transformar Europa en una economia més sostenible i eficient en l'ús de recursos.

Les activitats previstes inclouen jornades mediambientals a Bétera i Roman, on els participants tindran l'oportunitat de conéixer els reptes i les solucions locals. Així, aquest projecte no només promou la cooperació europea sinó que també impulsa accions concretes per abordar el canvi climàtic.

En resum, el projecte GreenPulse posa de manifest com la Unió Europea pot servir de plataforma per a abordar els problemes mediambientals i fomentar una col·laboració activa entre les ciutats. Bétera i Roman lideren aquesta iniciativa que promet ser enriquidora per a tots dos municipis.

#Bétera #GreenPulse #MediAmbient #CooperacióEuropea #Sostenibilitat

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal