Aquest dissabte 2 de març Bétera inaugura el Centre Cívic de Torre en Conill Aquest dissabte 2 de març Bétera inaugura el Centre Cívic de Torre en Conill
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest dissabte 2 de març Bétera inaugura el Centre Cívic de Torre en Conill

 L'Ajuntament de Bétera ha completat les obres del nou Centre Cívic, un espai versàtil de més de 700 metres quadrats situat al carrer Turquesa. Amb quatre edificis destinats a diversos usos, com ara biblioteca pública, sala d'actes, sales de reunions, estudi, oficina administrativa i una reguarda per a la Policia Local, aquest centre està concebut per fomentar la interrelació entre els veïns i millorar la convivència a la comunitat beterana.

La inauguració oficial tindrà lloc aquest dissabte, amb un acte exclusiu per a autoritats, associacions, institucions i membres de la societat civil. A més, diumenge, d'11:00h a 14:00 h, es celebrarà una Jornada de Portes Obertes perquè tota la ciutadania puga conéixer les instal·lacions. L'enfocament del complex destaca per la seua aposta clara cap a la sostenibilitat, incorporant elements com plaques fotovoltaiques i un sistema de para-sols actius per reduir l'impacte ambiental.

El Centre Cívic s'erigeix en un espai ric en matisos, amb una planificació que juga amb la llum, ombres i vegetació per crear entorns únics. Es preveuen diverses activitats culturals i de lectura, com contacontes en anglés i clubs de lectura per a públics diferents.

L'alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor d'Urbanitzacions, Carlos Abad, destaquen la rellevància d'aquest nou Centre Cívic com un compromís renovat amb els valors d'inclusió, participació i servei a la comunitat beterana. A més, s'ha apuntat que els terrenys adjacents al centre es consideren una ubicació idònia per a un futur dispensari mèdic, per respondre a les necessitats de la zona sud de Bétera.

Dispensari Mèdic per a Torre en Conill

Tal com han avançat l'alcaldessa i el regidor durant la Visita de Mitjans “continuarem reivindicant la necessitat de comptar a Bétera amb un nou dispensari mèdic que done servei a tota la ciutadania”.

El creixement demogràfic de Bétera ha sigut exponencial, durant aquests últims anys, la qual cosa ha fet que augmenten substancialment el nombre de targetes sanitàries en el municipi, fet que permet la ubicació d'un Consultori Mèdic Auxiliar. En eixe sentit, els terrenys annexos al Centre Cívic serien les idònies per a situar aquest Dispensari que donaria servei als veïns i veïnes de la zona sud (Torre en Conill, - Mas Camarena).

   


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal