Vilamarxant busca 608.706 euros per a impulsar el Polígon Industrial Enchilagar del Rullo Vilamarxant busca 608.706 euros per a impulsar el Polígon Industrial Enchilagar del Rullo
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant busca 608.706 euros per a impulsar el Polígon Industrial Enchilagar del Rullo

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica que dirigeix Víctor Sanchis, ha presentat una sol·licitud a l'Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (IVACE) per a obtenir una subvenció de 608.706 euros destinada a la millora del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo.

Inversió en infraestructures

Els fons sol·licitats s'invertiran en diversos projectes:

Construcció d'un carril bici:El carril recorrerà el polígon de nord a sud, facilitant la mobilitat i accessibilitat dels vianants i ciclistes.

Pàrquing municipal de camions i vehicles:Finalitzada l'expropiació dels terrenys, la subvenció permetrà tancar la parcel·la, instal·lar un punt d'escomesa elèctrica, càmeres de control d'accés i redactar els projectes d'obra i moviment de terres.

Reemplaçament de la senyalització viària: Es renovaran els senyals verticals antics que es troben en mal estat.

Objectius:

Millorar la competitivitat del polígon industrial:   Les inversions pretenen crear un entorn més atractiu per a les empreses, fomentant la seua instal·lació i expansió.

Augmentar la seguretat i accessibilitat: El carril bici i la renovació de la senyalització viària faran del polígon un espai més segur per a tots els usuaris.

Promoure la mobilitat sostenible: El carril bici i la millora de l'accessibilitat fomentaran l'ús de la bicicleta i del transport públic.

Treball constant en la zona industrial:

El regidor Víctor Sanchis ha destacat el treball continu que s'està realitzant en el polígon industrial: "En total, seran 608.706 euros els que aniran destinats, un any més, a la millora de les diferents infraestructures del nostre polígon industrial, amb l'objectiu de millorar la seua competitivitat i atractiu".

#Vilamarxant #PolígonIndustrial #EnchilagardelRullo #IVACE #Inversió #Infraestructures #Mobilitat #Accessibilitat



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal