Serra Inicia el Desplegament del I Pla d'Infància i Adolescència amb la Creació del Consell Local Serra Inicia el Desplegament del I Pla d'Infància i Adolescència amb la Creació del Consell Local
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra Inicia el Desplegament del I Pla d'Infància i Adolescència amb la Creació del Consell Local

L'Ajuntament de Serra impulsa un canvi significatiu amb el llançament del I Pla d'Infància i Adolescència, marcant el camí cap a la creació del Consell Local, una veu activa per a la joventut.

L'Ajuntament de Serra ha iniciat el I Pla d'Infància i Adolescència del municipi, marcant un pas significatiu en la creació del Consell Local.

En una aposta decidida per millorar el present i el futur de les noves generacions del municipi, l'Ajuntament de Serra ha llançat el I Pla d'Infància i Adolescència. Aquesta iniciativa, concebuda com una estratègia integral, representa un compromís clar amb el desenvolupament de la joventut, amb un enfocament participatiu i inclusiu.

Borja Martínez, regidor d'Educació, Infància i Joventut, destaca la responsabilitat de construir un futur brillant i prometedor per a les pròximes generacions. El Pla implica directament a les xiquetes, xiquets i adolescents en la definició i implementació d'accions que contribuiran al seu creixement i benestar.

Una de les parts rellevants del Pla és un diagnòstic social exhaustiu, acompanyat d'un informe detallat sobre la situació actual de la infància al nucli urbà i la urbanització Torre de Portaceli. A més, s'han realitzat diversos processos participatius per recopilar informació rellevant de totes les persones vinculades amb la infància i l'adolescència del municipi.

Amb aquesta informació, s'ha elaborat un pla d'acció meticulós que contempla les intervencions necessàries en els pròxims anys. Així, es busca assegurar que les mesures adoptades siguen eficaces i responguen a les necessitats reals de la comunitat.

Per garantir l'èxit de la iniciativa, es crearà un Consell Local de la Infància i Adolescència, destinat a estimular la participació activa dels joves en les decisions que afecten el seu entorn. La recent reunió de la comissió tècnica de coordinació, com es pot veure a la imatge, ha aprovat l'esborrany del reglament per a la constitució d'aquest consell.

Amb el llançament d'aquest Pla, Serra posa de manifest el seu compromís amb el benestar i el desenvolupament integral de les futures generacions. La creació del Consell Local representa un pas cap a una participació ciutadana activa, assegurant que les veus dels joves siguen escoltades i tinguen un paper protagonista en la construcció del seu propi futur.

Amb aquesta iniciativa, Serra vol consolidar la promoció de polítiques que garanteixen un entorn favorable per al creixement i el desenvolupament de la joventut, contribuint a la construcció d'una societat més justa i equitativa.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal