Sant Antoni de Benaixeve celebra el 8 de Març amb Cinc dies d'activitats: del 4 al 8 de març Sant Antoni de Benaixeve celebra el 8 de Març amb Cinc dies d'activitats: del 4 al 8 de març
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve celebra el 8 de Març amb Cinc dies d'activitats: del 4 al 8 de març

 "No hi ha ningú que tinga més poder sobre tu que tu mateixa" és el lema que l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha preparat amb una programació d'actes per a commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. La setmana del 4 al 8 de març estarà plena d'esdeveniments per a posar en el centre del diàleg els desafiaments actuals en l'àrea de la igualtat de gènere.

La programació s'inicia el dilluns 4 de març amb la ruta "Dones en la cultura", organitzada per l'Associació Feminista Hipatia. La ruta, que partirà de la plaça de l'Ajuntament, estarà disponible fins al 10 de març. A les 18.00 hores del mateix dia, la sala multiús acollirà la xarrada d'empoderament "Trencant límits" a càrrec de Loren Buigues.

El dimarts 5 de març, la sala multiús serà l'escenari del taller de sòl pelvià "Coneixent i cuidant el teu sòl pelvià", impartit pel fisioterapeuta expert Kike Montero a les 18.00 hores (Mutiusos). L'acte finalitzarà amb un berenar per a les assistents.

El dimecres 6, la trobada "Dones referents" reunirà a dones a la sala multiús per a compartir experiències en un café violeta organitzat per l'Associació Hipatia. L'acte finalitzarà amb un berenar per a les assistents.

El dijous 7 de març se celebrarà un taller d'autodefensa femení a la sala multiús a les 18.00 hores.

El divendres 8 de març, dia central de la commemoració, s'iniciarà amb la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona. A les 18.30 hores, la pista del mercat acollirà el musical "Els 60 són els nostres", organitzat per l'Associació Dones Clown de Xirivella.

L'alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, ha destacat el compromís de l'equip de govern amb la igualtat, gestionant directament des de l'alcaldia les competències d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Tejedor ha subratllat l'inici del Protocol Municipal contra la Violència de Gènere, amb formació especialitzada per a tècnics municipals. A més, ha convidat a tota la comunitat a participar en les activitats per a contribuir a la creació d'una societat més justa i inclusiva.


#8M #SantAntoniDeBenaixeve #IgualtatDeGènere #DiaInternacionalDeLaDona



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal