Renovació del Dipòsit de Monte Horquera: Passos cap a un Subministrament d'Aigua Òptim a Vilamarxant Renovació del Dipòsit de Monte Horquera: Passos cap a un Subministrament d'Aigua Òptim a Vilamarxant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Renovació del Dipòsit de Monte Horquera: Passos cap a un Subministrament d'Aigua Òptim a Vilamarxant


Avançant cap a una millor infraestructura hídrica, l'Ajuntament de Vilamarxant, sota la direcció de Xavier Jorge a la regidoria de Sostenibilitat, està a punt de completar les actuacions de reparació del dipòsit més gran de la Urbanització Monte Horquera. Aquesta estructura, que va patir seriosos problemes estructurals i la caiguda del sostre fa un any, ha estat objecte d'una atenta restauració.

Durant els pròxims dies, s'estaran fent les proves d'estanquitat, anticipant-se a un dipòsit que estarà a ple rendiment en un mes. Xavier Jorge, regidor responsable, va inspeccionar personalment les obres que estan a punt de finalitzar, amb l'enfocament especial en la impermeabilització del segon got del dipòsit, complementant les actuacions complertes fa uns tres mesos en el primer got.

Amb el dipòsit a ple funcionament, la població experimentarà una millora significativa en la qualitat de l'aigua. Aquesta renovació no només implica eliminar el fibrociment de l'interior i les parets que podrien retenir l'aigua, sinó també modernitzar l'aïllament, la ventilació i augmentar la capacitat del dipòsit.

Les futures actuacions hidràuliques a Vilamarxant inclouran la construcció d'un nou pou, un dipòsit addicional, la implementació de la telelectura i sensorització del sistema, així com millores en les canalitzacions i la xarxa.


Xavier Jorge destaca l'impacte positiu d'aquestes obres en el subministrament d'aigua per als veïns de Vilamarxant, subratllant el compromís amb el benestar de la comunitat a través de la restauració del dipòsit més important del municipi.


Hashtags: #Vilamarxant #InfraestructuraHídrica #RenovacióDipòsit #Sostenibilitat

  

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal