Recuperació del Certamen Literari a Casas Bajas: Premis de Fins a 700 euros en Joc Recuperació del Certamen Literari a Casas Bajas: Premis de Fins a 700 euros en Joc
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Recuperació del Certamen Literari a Casas Bajas: Premis de Fins a 700 euros en Joc

Interromput per la pandèmia, el municipi del Racó d'Ademús torna a apostar per una iniciativa cultural amb una participació internacional de primer nivell.

L'Ajuntament de Casas Bajas, al Racó d'Ademús, juntament amb l'Associació Cultural del municipi, amb l'objectiu de potenciar i fomentar la creació literària, ha recuperat el seu Certamen Literari de Narrativa Breu, interromput per la pandèmia de la Covid-19 i que ara assolirà la seua cinquena edició.

La proposta s'emmarca dins dels actes de la Setmana Cultural del municipi valencià, que es celebrarà del 25 al 28 de juliol de 2024, obrint la participació en qualsevol persona major d'edat sense importar la seua nacionalitat, hauran de presentar relats inèdits d'entre 350 i 750 paraules de temàtica lliure, això sí, hauran d'iniciar-se amb la següent frase triada de l'obra guanyadora de la IV edició: «Aniria al parc i s'asseuria a respirar l'aire fresc».

En total es repartiran 700 euros en premis en metàl·lic amb un primer premi de 350 euros, un segon de 225 i un tercer de 125. El termini d'admissió d'obres es tancarà el 26 de maig.

Aposta local per la cultura

"L'objectiu tant de l'Ajuntament com de l'Associació Cultural de Casas Bajas era recuperar un esdeveniment cultural que ha estat referència en l'àmbit nacional i internacional", explica l'alcalde Pablo Escribano. "No en va participaren 398 persones de diferents països repartits pel món en l'última edició, una xifra que parla per si sola.

"Des de l'equip de govern municipal, en la nostra aposta per fomentar i donar suport a tota mena d'iniciativa cultural, considerem essencial recuperar un concurs que posa Casas Bajas, un municipi de només 170 habitants, en el mapa literari mundial."

     



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal