Olocau: un 8 de març molt ample en activitats per a sensibilitzar sobre la igualtat Olocau: un 8 de març molt ample en activitats per a sensibilitzar sobre la igualtat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau: un 8 de març molt ample en activitats per a sensibilitzar sobre la igualtat

El 8 de març, Olocau abraça la commemoració del Dia Internacional de la Dona amb un programa ric en actes i activitats organitzades per l'Ajuntament a través de la seua Regidoria d'Igualtat i Dona. Aquest esdeveniment, que començarà el 24 de febrer i finalitzarà el 13 d'abril, té com a objectiu sensibilitzar sobre la igualtat de gènere i la defensa dels drets de les dones.

El programa, creat amb cura i detall per l'Ajuntament, aborda una àmplia varietat d'activitats dirigides a tots els públics, oferint espai per a la reflexió i la reivindicació. El cartell anunciador, realitzat per Iris Guinart Pastor, alumna de 5è de Primària del CRA Alt Carraixet - Col•legi Mestre Ferran Zurriaga, guanyadora del concurs, reflecteix l'esperit del 8M.

Els primers actes començaran els dies 24 i 28 de febrer amb dos tallers originals dedicats a la percussió corporal i a les arts plàstiques relacionades amb el món del cinema ('Dones de Cine'). Aquelles persones interessades a participar-hi poden inscriure's a l'Ajuntament o trucant al número 96 270 30 11.

Els esdeveniments posteriors destacaran pel seu caràcter cultural, amb el monòleg de comèdia 'La Mare Antisistema', interpretat per l'actriu Pilar Rochina, el 2 de març, i l'excursió 'València amb nom de dona' el dia 6. Aquesta jornada inclourà temps per a la mascletà i un àpat (inscripcions al Consistori o trucant al 96 270 30 11).

El 8 de març, el Saló de Plens acollirà l'Acte Institucional amb la lectura del manifest pel Dia Internacional de la Dona i un vi d'honor per als assistents. A la vesprada, es brindarà l'oportunitat d'assistir a la manifestació del 8M a València amb un autobús que partirà des de la parada de L’Arquet. Les inscripcions també es podran realitzar a l'Ajuntament o trucant al telèfon 96 270 30 11. A les 18:00 hores, l'associació Ames de Casa d'Olocau organitzarà un berenar a la Casa de la Cultura (per a apuntar-s'hi, cal posar-se en contacte amb Horte, Elena o Susana).

El 9 de març, la dansa clàssica i contemporània, juntament amb la música en directe, es fusionaran en la representació de l'obra 'Història d'una ballarina', un espectacle que pretén emocionar i entusiasmar el públic.

Com a conclusió, el dissabte 13 d'abril, es farà una pujada teatralitzada al Puntal dels Llops, on es narrarà la vida a la talaia a través de diversos personatges femenins.

En paraules de l'alcalde, Antonio Ropero, el 8M és "una commemoració que a Olocau vivim amb intensitat i a la qual ens sumem cada any des de la reivindicació d'una igualtat real i efectiva i el suport a les demandes del moviment feminista". "Amb aquest programa, volem expressar el compromís del nostre poble i, per això, anime a veïns, veïnes i visitants a assistir als actes i a participar activament en ells".


#Olocau #8M #IgualtatDeGènere #DiaInternacionalDeLaDona


    



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal