Olocau: avançant cap a la Iberfesta 2024 amb els preparatius en marxa Olocau: avançant cap a la Iberfesta 2024 amb els preparatius en marxa
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau: avançant cap a la Iberfesta 2024 amb els preparatius en marxa

Ahir, en el marc de l'Ajuntament d'Olocau, ha tingut lloc la tercera reunió de la Comissió Interdepartamental de la Iberfesta. Aquest esdeveniment, que esdevé un punt àlgid en el calendari festiu del municipi, tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juny. La trobada ha servit per a fer un seguiment dels preparatius, essent un element clau en l'organització.

A la reunió, han assistit l'alcalde, Antonio Ropero; el regidor de Turisme, José Paricio; l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local, María José Rel; i l'arqueòleg i guia turístic Víctor Chaos.

Els temes tractats han abordat aspectes rellevants com el disseny del cartell anunciador, l'organització de la Fèria Artesanal, la logística, els horaris i la programació detallada de cada jornada, els assajos de les teatralitzacions, els estands confirmats i la dotació pressupostària.

Després de la reunió, l'alcalde d'Olocau ha confirmat que "tot va segons el previst i ja estem acabant de perfilar els aspectes fonamentals de la Iberfesta 2024". Amb paraules d'Antonio Ropero, "des de la Corporació Municipal, continuem treballant per oferir, un any més, el millor esdeveniment possible i l'experiència més atractiva per a tots els amants de la cultura ibera."

Amb aquestes notícies, Olocau avança preparant la Iberfesta, mantenint la tradició i l'esperit festiu que caracteritza aquest esdeveniment. Les dates marquen el començament d'una celebració que posarà de manifest la riquesa i l'essència de la cultura ibera. 

#Iberfesta2024 #CulturaÍbera #Olocau

      


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal