Llíria finalitza l'ampliació de la xarxa de proveïment d'aigua a la zona nord-oest Llíria finalitza l'ampliació de la xarxa de proveïment d'aigua a la zona nord-oest
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria finalitza l'ampliació de la xarxa de proveïment d'aigua a la zona nord-oest


L'Ajuntament de Llíria ha finalitzat les obres d'ampliació de la xarxa de proveïment d'aigua potable a la zona nord-oest del municipi, una actuació que ha comptat amb una inversió municipal pròxima a un milió d'euros.

La nova conducció, d'aproximadament 5.830 metres de longitud i 250 mm de diàmetre, discorre al llarg del Camí Vell de Xelva i permetrà donar subministrament d'aigua potable a diverses urbanitzacions de la zona que actualment no disposen d'aquest servici bàsic.

Millores en la xarxa d'aigua potable

La regidora del Cicle de l'Aigua, Mª Cruz García, ha destacat que "amb aquesta actuació s'assegura el subministrament d'aigua potable a una sèrie de zones urbanes consolidades que, en l'actualitat, no disposen d'aquest servici".

A més, la nova conducció està preparada per a futures connexions de ramals, la qual cosa permetrà ampliar el subministrament d'aigua a altres sectors del municipi en un futur.

Pla Director de Regularització de Proveïments d'Aigua

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla Director de Regularització de Proveïments d'Aigua per al municipi de Llíria que l'Ajuntament va aprovar en la passada legislatura. Aquest pla preveu inversions en tota una sèrie d'actuacions per a poder portar l'aigua potable a diversos nuclis de població i urbanitzacions del terme municipal que ara com ara no disposen d'aquest servici bàsic.

Col·laboració amb Aqualia

L'empresa concessionària del servici d'aigua potable, Aqualia, ha col·laborat de manera activa en la supervisió dels treballs durant tota la fase d'execució, per a garantir els estàndards mínims de qualitat requerits en este tipus de projectes, així com en la realització dels treballs de connexió a la xarxa ja existent.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal